- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Az új hardverapróban beépített értékelési rendszerét használd, de ha szeretnél, itt is adhatsz e szabályok betartásával:
- akkor értékelt, ha már nem fog megváltozni a véleményed!
- rögzített pontokat az értékelésből nem törlünk
- hozzászólásodban szerepeljen a hozzászólásban üzletfeled neve, linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is. például: kukoricajános: piros pont, mert megvettem ezt.
- hozzászólásod NE tedd OFF-ba, ezt a Topikgazdák teszik, ha lepontozták!
Aktív témák
-
Henker2
addikt
Kérnék egy nagy PIROS pontot hybrid26 kollégának. Ezt vette meg tőlem
Megbízható, gyors PH üzletelő. Csak ajánlani tudom mindenkinek! -
losoka
csendes tag
válasz
Neil Watts #1 üzenetére
Piros bercii forumtársnak ezért az üzletért Studio 1535 LCD menden redben volt
-
kjani18
őstag
johna üzlettársnak Nagy piros pont jár a pontosságért és a fejhallgatókért
-
celka5
tag
Kérnék egy pirosat DiamondDog -nak ezért: [link]
-
hardverek
csendes tag
Kérnék egy pirosat lencseszosz-nak ezért az üzletért.
-
Sylar_
tag
válasz
JackFeryll #19182 üzenetére
JackFeryll kollégának is jár a piros a korrekt üzletért.
-
Buster17
addikt
halowarsss kollégának mehet egy nagy piros pont Assassin's Creed III Join or Die Edition játékért.
Köszi!
-
aknaakna
tag
Nagy pirospontot DeSanto-nak, ezért az üzletért.Korrekt vevő, ajánlom!
-
csitk
csendes tag
Rwlearn-tol vettem egy 500Gb-os Hitachi HDD-t melyre meg 2016-ig garancia is van. Koszonom a gyors, pontos uzletet. Jar a PIROS pont.
-
ScrapUnit
aktív tag
MerLinh kollégának kérek egy nagy pirosat noti procival kapcsolatban!
-
hybrid26
tag
Szeretnék kérni egy Nagy Pirosat Henker2 kollégának ezért az üzletért ABIT IC7 + 3.0GHz Celeron proci + hűtő /JEGELVE/.
A csere személyesen zajlott, minden a megbeszéltek alapján. Tökéletesen elégedett vagyok. Én csak ajánlani tudom -
carr
őstag
janos80 vevő úrnak kérek egy pirosat, a feltétlen bizalomért, ezért az üzletért!
-
Scholes9
nagyúr
Megy a piros pötty vissza is zone fórumtársnak, megbízható, gyors üzlettárs, bátran ajánlom
-
JackFeryll
őstag
Szeretnék egy piros pontot kérni Sylar_ fórumtársnak egy Lowepro Flipside 200 fotós hátizsákért.
-
E1even
senior tag
Kérnék egy piros pöttyöt s3toraph fórumtársnak ezért a Coolink 120P venti vásárlásáért. Gyors, megbízható, korrekt vevő.
-
Tiger20
újonc
Szeretnék egy pirosat kérni LeC kollégának, vettem tőle egy 4 Gigás DDR3 RAM-ot.
Megbízható, korrekt eladó. -
Tomix24
addikt
Pirosat érdemel M1k133 ezért az üzletért. Korrekt / pontos / megbízható!
-
Dominiator
aktív tag
egy pirosat kérnék DanielLong-nak ezért az üzletért! korrekt eladó
-
DanielLong
senior tag
Kérnék egy pirosat Dreams69 kollégának ezért az üzletért.
Egy másik piros pedig mehet Dominiator-nak ezért a businessért. -
madgie
titán
Pirosat kérnék szépen ritterkrisz fórumtársnak ezért a Trackpadért
-
ruzsass
tag
Garfield92 kollégának jár egy hatalmas piros pont, a gyors, pontos és megbízható üzletért.
-
Dominó85
addikt
Nagy PHiros pontot kérnék mitaco kollégának a frankó stylus pen-ért. Gyors, rugalmas és jófej eladó. Ajánlott!
-
Ice-ozsé
tag
Üdvözlöm, szeretnék egy piros pontot kérni takacsmatt kollégának, mert becsületesen és rendes áron eladta nekem ezt a készüléket.
Köszönöm. -
interbalu
csendes tag
frankovagyok tagtársnak kérnék egy piros pontot ezért
-
Wiz Khalifa
veterán
Kérnék egy nagy pirosat AndrewPeers kollégának a remek RAM-ért.
-
Piros pont jár autosportos fórumtársnak ezért az üzletért. Minden a megbeszéltek alapján zajlott, korrekt, megbízható, csak ajánlani tudom
-
Skerlecz
csendes tag
hyper12 nek Nagy PIROS PONT jár a pontosságért és a memóriákért
-
lencseszosz
csendes tag
Hatalmas Piros Pontot kérnék hardverek kollégának a Samsung SSd -ért amit tőle vettem!
Köszönöm! -
Konfigos
őstag
válasz
lancellott #19142 üzenetére
Szinétn kérnék szépen egy pirosat lancellott-nak,ezért !
-
Belako
tag
-
lancellott
tag
Kérnék egy szép nagy piros pontot Konfigos -nak ezért az üzletért: ocz_1800sr4gk_sli_ready_2x2gb_8-8-8_1_9v_14400
-
autosportos
csendes tag
FrozenThrone nevű felhasználónak egy piros pontot szeretnék kérni. Személyes találkozót egyeztettünk, korrekt üzletet bonyolítottunk, gyors és megbízható partner. Köszönöm!
-
Sareth
senior tag
Mivel elég sok értékelést kellett törölni és az ismétlés a tudás anyja...
Kedves fórumozók
Mindenkit kérünk, hogy a Ti érdeketekben NE kérjetek, és NE adjatok pontot Humble Bundle-os kódokért!
Azért mert valaki megvesz 1$-ért x kódot, amit elajándékoz, még nem bizonyítja, hogy megbízható az illető! Márpedig ha valakinek szétosztogatott kódokból van 10 pontja, későbbiekben, ha nagyobb összegű tételről van szó, a 10 piros pontra hivatkozva bárki "nyugodt szívvel" utal neki előre, akkor pedig jöhet az átverés/becsapás/hoppon maradás
Senkiről nem szeretnénk rosszat feltételezni! Aki pedig komoly üzletember, annak ez a pár pont nem fog hiányozni, és nem ebből szeretne megbízhatósági bizonyítványt kiállíttatni magának!
Későbbiekben az ilyen pontokra kiemelten figyelünk, és nem fogjuk kiosztani, még egyszer írom a Ti érdeketekben! Higgyétek el, ezzel nekünk is csak több munkánk lesz, tehát nem lustaságról vagy hanyagságról van szó
Megértéseteket, és Együttműködéseteket Köszönjünk!
-
kajku
csendes tag
Szeretnék Howkeddlee felhasználónak. Egy nagy pirospontot ezért az alaplapért. Nagyon gyors és megbízható, csak ajánlani tudom !
-
Symmetrix
csendes tag
Simihun kollégának szeretnék kérni egy piros pontot ezért az üzletért
Nagyon korrekt, pontos, megbízható!! -
dome34
csendes tag
Egy nagy piros pontot kérek
liquidmoon fórumtársnak a laptopért
üdv Attila -
Symmetrix
csendes tag
Judás kollégának szeretnék kérni egy piros pontot ezért az üzletért
-
DiVaD
senior tag
D&P-nek jár egy nagy piros, mert nagyon korrekt volt. Elvittem hozzá anyám notebook-ját és ahelyett, hogy megcsinálta volna a pasztázást ami után is rossz maradt volna a gép, közölte, hogy felesleges itt hagynom, mert nem ez a baja.
Tehát egy nagyon korrekt ember, ajánlom mindenkinek (Keletitől és a Nagyvárad tértől kb. 15-20percre van).
A szervíz hirdetése -
Hacker9
csendes tag
Horseface77 -nak küldenék egy piros pontot ezért az üzletért !
Gyors, megbízható, korrekt! Ajánlom mindenkinek! -
Symmetrix
csendes tag
ScrapUnit kollégának kérnék egy piros pontot ezért az üzletért
Nagyon rugalmas, gyors, pontos, megbízható!! -
Symmetrix
csendes tag
Kukamatyi kollégának kérnék egy piros pontot ezért az üzletért
Gyors, pontos, korrekt, megbízható!! -
.bruszli.
senior tag
válasz
SpongyaBob #19109 üzenetére
-
balees
tag
Jár a piros [martweb-nek] ezért az [üzletért.]
-
martweb
csendes tag
Pirospont balees-nek ezekért a memóriákért
-
Dimitrov
csendes tag
Pirosat szeretnék kérni malibu01-nek a RAM bizniszért. Nagyon korrektül ment minden, a portéka is jóféle
-
Skerlecz
csendes tag
Dobbanto kollégának jár a piros pont a korrektségért és becsületességéért, annak ellenére, hogy garanciát nem vállalt a termékre, ennek ellenére tisztességgel járt el a memória ügyében. Őt ajánlom, hogy becsületes és nem átverendő kolléga
1GB DDR1 400Mhz sajnos a memória bejegyzést már nem találtam meg, bocsi
-
Retekegér
MODERÁTOR
Kérnék egy pirosat switowski fórumtársnak a microsd kártyáért és rugalmasságáért. Mégegyszer elnézést az átvétel körül adódott bonyodalmak miatt!
-
dlaccc
aktív tag
Pirosat kérnék w73istvan-nak a gyors és pontos üzletért. Corsair ramokat vettem tőle.
-
tomas51
senior tag
Egy pirosat szeretnék küldeni [osonte]-nek megbízható korrekt partner!!
[hirdetés] -
maxxenergie
senior tag
Kérnék egy pirosat SkS7891 részére, előre elküldte ezt a tápot, majd próba után utaltam az árát. Megbízható, rugalmas, jó kapcsolattartó bátran ajánlom.
Köszönöm
-
cracken11
csendes tag
WindyJoe kollégának kérnék egy pirosat az abit Fatal1ty FP-IN9 SLI lapért!
-
Morfeusz30
csendes tag
Shirchy nek kérnék egy hatalmas PIROSAT a korekt uzletért és a kiváló Sapphire HD 5830 Xtreme Edition. Köszönöm.
Aktív témák
- EAFC 26
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Macska topik
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!