Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kindle reklámmentesítés
- Karácsonyi pofára esés
- Gurulunk, WAZE?!
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
Aktív témák
-
adi mester
aktív tag
Kérek egy pirosat blackvinyl kollégának, ezért az üzletért: katt.
Pontos, gyors, segítőkész, mindenkinek csak ajánlani tudom.Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
blackvinyl
tag
válasz adi mester #37351 üzenetére
adi mesternek is jár a piros, korrekt ügyfél, ramot gariztam neki, trixxnek pedig procit, mehet a piros neki is.
[ Szerkesztve ]
Olvasd el (végig) mielőtt privátot írnál. Köszi! http://bit.ly/1e0TBbE
-
westcoastog
veterán
Kérnék egy pirosat FinalCaleb-nek, az fsp tápom megvétele miatt.
-
snapdragon
tag
[osztráksajt]-nak jár egy hatalmas pirospont ,a gyors utalásért és vásárlásért!
-
novak74
csendes tag
Piros pontot zsoldi80 nak ezért az alaplapért.
novak74
-
matee87
újonc
randras-nak szeretnék kérni egy pirospontot.
Bár az ebayes rendelést követően a csomagot nem kaptam meg, mivel a posta elkeverte azt, de randras maradéktalanul visszafizette a pénzem.
Rendes, gyors, megbízható! Legközelebb is őt fogom választani!http://hardverapro.hu/apro/ebay_rendelesek_lebonyolitasat_vallalom_ingyen/hsz_1-50.html
[ Szerkesztve ]
-
GombócArtúr
senior tag
[xFive] - nek pirospont. a [XBOX 360 JASPER ELITE 120GB]
konzol vásárlása miatt.
Gyors kapcsolatfelvétel, és lebonyolítás, no tökölés.
Kösziii!
[ Szerkesztve ]
''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
Wumpus
csendes tag
Silentfrog kollégának egy nagy pirosat kérnék a (Maxtor 40GB IDE HDD Eladó) vételért. Korrekt gyors és pontos vevő volt!
üdv Wumpus
When machines learn to feel, who decides what is human...
-
Alchemist
addikt
Piros pont jár alfa156 kollégának, notit vettem nála, korrekt és segítőkész volt.
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
kisza25
félisten
jár a piros papptibor76 kollégának ezért az üzletért, minden a megbeszéltek szertint zajlott
Eladó használt téligumik 4db Hankok Winter icept evo2 215/60 r16 99H DOT3120 Ár:39,9eFt!
-
Razermazer
őstag
Piros pontot szeretnék adni Andreosznak ezért az üzletért innen a sok minden közül az akasa ventilátorvezérlőt vette [link] Pontosan korrekten utalt nagyon megbízható vevő.
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
sinya85
senior tag
Piros jár smoky2011 embertársunknak egy nagyszerű Apróságért
Minden a megbeszéltek szerint zajlott, az előreutalt lé után jött a kártya is.ஜ۩۞۩ஜ
-
szaboak
csendes tag
Dadanc-tol megaptam ezt az infra billentyuzetet piros pont erte
-
Silentfrog
veterán
Egy piros pöttyöt szeretnék kérni wumpus-nak az eladott Merevlemezért. Minden rendben volt,azt kaptam,amit megbeszéltünk.
[ Szerkesztve ]
-
harlyngton
tag
Piros jár sesztakbence kollégának, ezért az üzletért
-
cashzoli
aktív tag
Kérnék bomb78-nak egy pirosat ezért az üzletért.
+20 piros pont a régi oldalról. || Makulátlan, persze. No de mi az a makula?
-
szaboak
csendes tag
Olioli szamara piros pont a szuper galaxy tab 5in1 usb otg -ert!
-
Villa7
tag
konzoltanyának adnék pirosat, mert vettem tőle ps3-ra egy gammát és előre utaltam!
-
ayo
veterán
egy nagy pirospont jar a szuper aruert es minden segitsegert, supportert + tesztelesert is icon kolleganak. nagyon koszonom mindenkinek csak ajanlani tudom!
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
N_A_S
veterán
kakukk99 kollégának utalnék egy pirosat, ezt vette tőlem: ÚJ! Seagate Barracuda 7200.10 80GB IDE HDD (4 db)
https://tinyurl.com/phnas
Aktív témák
Hirdetés
- Házasitsd be! Egy újabb szépségbe! Lian Li 216RX Black ARGB szinte új Gépház Ingyé MPL
- Garmin Fenix 7, 47mm eladó makulátlan állapotban, garanciával
- Eladó MSI Cyborg 14 A13VE-211 I7 13th, RTX 4050 6GB, 16GB, 144hz gamer laptop!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X13 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP 15-da0xxx - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest