Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Ketogén étrend
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- ALZA vagy eMAG?
- Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kindle reklámmentesítés
Aktív témák
-
zsupy
újonc
iHeszi-től vásároltam egy Asus P4P800-E Deluxe alaplapot,dobozában,tartozékaival.Minden rendben volt,korrekt segítőkész,ajánlom mindenkinek.Piros pontot érdemel.
-
>>>W!nman*
tag
Piros pont orichalcosnak a gyors, pontos ventis üzletért.
-
Enzolord
addikt
Pirospont Klikodesh kollégának ezért az üzletért! [link]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
JasonFly79
csendes tag
Piros pontot kérnék KingKress79 vásárlómnak, aki Gears of War 3-at vásárolt tőlem.
Képzeletbeli pirosat pedig azért kap, mert sikerült meggyőznie, hogy utánvéttel adjam föl, ami nem szokásom
-
zsupy
újonc
Piros pont kérnék http://hardverapro.hu/tag/iheszi.html részére a korrekt üzletért. Pontos, megbízható! ASUSP4P800-E Deluxe alaplapot vásároltam tőle dobozában,összes tartozékával.
[ Szerkesztve ]
-
tlp.szeged
csendes tag
-
Shag
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy pirosat csirkés11 kollégának ezért az üzletért.
Korrekt eladó, ajánlom mindenkinek!!!
Asrock fx990 fatal1ty killer AMD FX-8320@4 GHz EK-DCP 4.0 EK-CoolStream RAD 360XT Corsair Vengeance 8 GB W.D. 2x640GB B.C. 2xOCZ Agility 3 60GB EVGA NEX650G Sapphire Vapor-X 5870 OC full cover EK blokk CM HAF X
-
wharfedale
csendes tag
babicsbalu fórumtársnak szeretnék egy nagy piros pontot kérni, ezért az üzletért.
-
davidsito
aktív tag
Kérnék egy piros pontot balotellli
kollégának ezért a pc játékért. (Call of Duty Modern Warfare 3)
Sajnos linkelni nem tudom, mert már törlődött.
Megbízott bennem, előre odaadta és én rendesen ki is fizettem őt.
Minden rendben volt, azóta is játszom vele!64+ értékeléssel rendelkezem az új rendszerben.
-
veterán
Jár a piros Matyó83 -nak ezért az üzletért.
-
Szabi2121
tag
Kérnék egy pirospontot tlp.szeged társnak, ezért!
Köszönöm4
-
Griffin3.0
csendes tag
Egy PIROS-at kérnék pepepapa92 kollegának a vásárolt TABLEt gépezet miatt. Korrekt megbizható eladó
Megbizhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Griffin3.0
-
robyroby
tag
Pirosat kérnék Riczka -nak ezért
Gyors, megbízható, ajánlom mindenkinek!
-
DrKable
csendes tag
Skini kollégának szeretnék kiosztani egy pirosat ezért Asus M2N-E
[ Szerkesztve ]
WHY DON'T YOU GIVE UP? Cause :D I never really learn how to :D "Goku"
-
DrKable
csendes tag
smilecatkollégának meg ezért a cuccért Fantasy-Scifi könyvek megbízható segítőkész mindenkinek ajánlani tudom!
[ Szerkesztve ]
WHY DON'T YOU GIVE UP? Cause :D I never really learn how to :D "Goku"
-
Denniss
aktív tag
-
GomezGTS
tag
Tomchy-nak kérnék szépen egy veres pettyet, mert eme memóriát a megbeszéltek szerint, hibátlanul, házhoz hozta.
Korrekt üzleti partner! Ajánlom.Keresem -hozzám hasonlóan- korrekt, üzleti partnereimet! (2004 óta a PH-en)
-
Szokeneger
csendes tag
Kérnék egy hatalmas pirosat A.Tom kolegának. Egy ddr2-es ram-ot vettem tőle amely tökéletesen működik, korrekt eladó.
-
gozika
csendes tag
Szeretnék nagy piros pontot adni gyulaszu kollégának a gyors [üzletért]
[ Szerkesztve ]
gozika23 = Gózon Lajos a többi lényeges infó a gyors üzlethez a privát adataimnál
-
Balazs.d0938
csendes tag
válasz maxxenergie #36231 üzenetére
Nagy-nagy piros pont [maxxenergie] kollégának, egy processzort vásárolt tőlem, csak ajánlani tudom!!
-
gozika
csendes tag
Pirospontot szeretnék adni Lajtorja topiktársnak a gyors pontos üzletért! Megbízható eladó volt a [kingston_hyperx_2_1_gb_ddr2_800mhz_kit] üzletben! Köszönöm!
gozika23 = Gózon Lajos a többi lényeges infó a gyors üzlethez a privát adataimnál
-
slimshady
senior tag
Egy nagy pirosat kérnék SeniorTilla kollégának ezért az üzletért. Kitartó, türelmes, rugalmas és végül de nem utolsó sorban korrekt eladó! Köszönöm mégegyszer az üzletet!
üdv.: SlimShady
-
gozika
csendes tag
Piros pontot adnék tmanjunior-nak
A samsung ram vásárlásáért és az Asus alaplap vásárlásáért korrekt vásárló!
-
veterán
válasz slimshady #36346 üzenetére
A piros pont slimshady kollégának is jár a sikeres notebook vásárlásért. Korrekt, megbízható vevő, remélem üzletelünk még máskor is.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
seawolf570
aktív tag
Satan_Claus kollégának szeretnék kérni egy pirosat, ezért az üzletért. Pontos megbízható eladó, csak ajánlani tudom.
Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, AMD Phenon ll™ X4 B50 BE , Alpenföhn Himalaya, 4 x 2G A-DATA DDR3 1600 GS v2.0, Sapphire HD 6950, Gainward GT 220 (Physx), Chieftech 550 AB-A
Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Spórolós topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem mostanában áll talpra a PC-s piac
- Politika
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Több darab Iphone Se 2020 64GB fekete, független, magas akkuállapotokkal, 27% ÁFÁ-s ÁR !
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple AirTag 4db/Pack Deák Térnél AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 128-256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest