Hirdetés
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
RiddleR
aktív tag
Kérek egy pirosat old_artist kolléga részére, a nagyon korrekt, precíz monitor vásárlás lebonyolításáért.
-
BRIKLY
veterán
Kérnék egy PIROS pontot balazs17 fórumtársnak ezért az üzletért! korrekt,pontos,megbízható! Ajánlom mindenkinek! Nem a első,és nem az utolsó sikeres üzletünk volt!
-
orkester
őstag
Ph! megbízhatósági oldal idáig frissítve!
- Lesz, a múlt hétvégi elmaradásommal együtt.
Megbízhatatlanokat továbbra is IDE.
Ha szeretnétek, hogy felkerüljön a pont a listára, linkeljétek a hirdetést is, ne csak a felhasználót!Ezzel a hozzászólásommal közlöm is, hogy túl sok mostanában a dolgom és bizonytalan ideig nem nagyon érek rá a pontokkal foglalkozni, így mostantól egyedül enginev3.0 intézi őket, úgyhogy ha probléma van, őt keressétek.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
izohipsza
csendes tag
Egy pirosat kérek Fec85 fórumtársnak ezért a C3D HD4670 AGP-s kártya megvételéért.
TK
-
Kyle777
csendes tag
Nagyon nagy piros pont jár [ize1987] -nak. Gyorsaságáért, korrektségéért, és megbízhatóságáért.
Ezenkívül rendkívül rendes üzleti partner, csak ajánlani tudom. -
Balumackó
csendes tag
Piros pont apogonyi-nak teljesen korrekt volt!
[ Szerkesztve ]
-
juszan
csendes tag
Jár egy nagy Piros interbalu fórumtársnak ezért az üzletünkért! Ezt a tv-t vettem meg tőle,melyet nagyon gyorsan és rugalmasan kezeltünk mind a ketten!
A tv tökéletesen működik és minden rendben van vele!
Csak ajánlani tudom ismételten mindenkinek,nyugodtan vegyetek tőle vagy adjatok el neki!
és csakis piros! -
tszazados
újonc
Pirospont Slownz fórumtársnak ezért a remek bizniszért:
http://hardverapro.hu/apro/sandisk_sansa_lejatszok_clip_clip_fuze/hsz_1-50.html
Ajánlom mindenkinek!
-
ro_bert17
őstag
Jó boltot kötötem Ádyka-val! Piros a részemről!
[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
Cerebellum -nak kell pirospontot adni, a szavahihetősége és a korrekt üzlet lebonyolítása miatt... ezért az házikóért.
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
enginev3.0
félisten
Mostantól, csak én osztom a pontokat, ha bármi gondod van, vagy hiányzik valamilyen pontod kérlek nekem jelezd.
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Tottu
senior tag
Egy piros pont FuRiONight fórumtársnak a pöpec Asus Xonar DX hangkártyáért!
"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
tag
Pirosat kérnék TheRepairMan-nek, ezért, korrekt,megbízható!
-
blackvinyl
tag
válasz Black Dragon #43977 üzenetére
Black Dragonnak is jár a piros, minden a megbeszéltek szerint történt, köszi
Olvasd el (végig) mielőtt privátot írnál. Köszi! http://bit.ly/1e0TBbE
-
cyber75
tag
Kérnék egy hatalmas piros pontot N-vidi-A kollégának. A tökéletes proci és hűtő párositásért.
[ Szerkesztve ]
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. De olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.
-
K.Éva
csendes tag
Sorceres-től vettem Nokia 5230-hoz fóliát, minden rendben zajlott, hatalmas piros pont jár neki.
-
Bioritm
csendes tag
Egy pirospontot szeretnék kérni nike0075-nek http://hardverapro.hu/apro/asus_8800gt_512_mb/hsz_1-50.html ezért az eladásért, mert korekt gyors üzlet volt.
-
Bioritm
csendes tag
Jofi81 -nek egy óriási pirospont, mert postán 20 óra alatt lebonyolított velem egy eladást. a memória amit tőle vettem tökéletesen működik köszi szépen!
-
olasz69
senior tag
Kérnék egy piros pontot [vepe] kollégának a korrekt üzletért,[ezért: Zalman]
és Nagyon fontos [bkorga] Fórumtársnak is gyors,korrekt,és megbízható üzleti partnerként lebonyolított üzletért!! [Ezért: phenom venti ]
köszönöm nektek![ Szerkesztve ]
A bank egy olyan hely, ahol pénzt adnak neked kölcsön, amennyiben bebizonyítod, hogy nincs rá szükséged.
-
zsoca929
aktív tag
Jár a piros [link] tagnak,aki egy [biosjavítást] csinált a gépemen!
Korrekt fél,gyorsan,tökéletesen dolgozik,ajánlom! -
zsoca929
aktív tag
válasz ScrapUnit #44015 üzenetére
Viszont is jár a piros [ScrapUnit] fórumtársnak,aki egy [Hp lapot vett tőlem]!
Kicsit lassan mentek a dolgok,sajnos külső okok miatt,de megbízható,türelmes partner,különösen ajánlom mindenkinek!! -
Tsabee
csendes tag
Kérnék piros pöttyöt [BigBlackDog] fórumtársnak [ezért az üzletért] Minden a megbeszéltek szerint történt.Korrekt partner és nagyon segítőkész.
[ Szerkesztve ]
-
batt
aktív tag
[p_elod] Kollégának szeretnék kérni egy piros pontot, ezért az üzletért!
Asus Rog Flow X13 @XG Mobile RTX 3070*^*Asus FX505GM
-
04ahgy
nagyúr
válasz ProEvoFan #44091 üzenetére
ProEvoFan meg 1300%-ban megbízható. Feltalálja magát, nem szerencsétlenkedik vevőként. Előre küldtem neki a kódot, rábíztam az átutalás dátumát. Ezt azonban a rendelkezésére álló idő legeslegelső pillanatában megejtette. Sokadik üzlet, és olyan korrekt úriember, mint amilyen reaktorok üzemelnek Pakson. STEAM kupon a biznisz tárgya.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Sorceres
csendes tag
Pirospontot szeretnék kérni Mr.Minyi üzlettársnak,
nagyon megbízható, csak ajánlani tudom!!!
Üzletünk: Motolola Defy fólia 3db.Személyes átvétel kizárólag CSAK Tatabányán! Budapestre semmit nem viszek el helybe, senkinek se! Utánvétellel nem küldök csak előreutalás után ajánlottan!
-
Zoleee89
aktív tag
Egy piros pontot kérnék luckybooy-nak
Ez a videokártya megvásárlásáért. Korrekt pontos vevő volt. Ajánlani tudom mindenkinek.
Zoleee
Aktív témák
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Debian GNU/Linux
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Dell Optiplex 3010 MT,i3-3240,8GB Ram,500GB Samsung Evo SSD,Eredeti Win 10 Pro,számla,garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest