Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
kissfox
csendes tag
Piros pontot kérnék Orsee81 kolégának Aerocool VX-9 Pro black házért.
-
kissfox
csendes tag
Piros pontot kérnék Olympia76 kollégának a 2 db Western Digital (WD) 1.5TB (WD15EADS) vinyóért.
[ Szerkesztve ]
-
kissfox
csendes tag
Piros pontot kérnék a következő kollgának toriko a SONY Házimozi szettért.
-
TheRepairMan
csendes tag
Hatalmas pirosat Winne nek notebook táskáját cseréltem előre küldtem és egy héten belül meg is volt az üzlet
-
Winne
nagyúr
válasz TheRepairMan #43963 üzenetére
Szintén vissza is TheRepairMan kollegának. Korrekt, gyors partner, csak ajánlani tudom! A cserealap.
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
tag
Pirosat kérnék lastflight-nak,ezért,korrekt,megbízható!
-
sNORh
addikt
dudikpal-nak kérnék egy pirosat, ezért az üzletért.
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Baalaagee
csendes tag
Kérnék egy pirosat crypticboy forumtársnak az alábbi bizniszért. Pontos, korrekt vevő volt.
-
gkiss
újonc
Szeretnék kérni egy pirosat Vitko kollégának, a korrekt üzletért és ezért a jól működő cuccért
[ Szerkesztve ]
-
Morgal
aktív tag
Piros pontot kérnék gkiss fórumtársnak. Korrekt, megbízható vevő!
-
tajcsi
őstag
polo493 FEKETE PONT mert hazudott a termék állapotával kapcsolatban - utolag rágalmazott meg stb, bizonyítani igazát mégsem tudta, gondolok itt példaul egy fényképre a termék állapotáról. Sajnos a "bíró" úr nem tud dönteni az ügyben, de vigyázzatok tőle, aljas és mindenekfelett pofátlan csalórol van szó, P******* R******* a neve, ha esetleg máshol bukkannátok rá.
[ Módosította: Kalandor ]
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
Black Dragon
addikt
Jár a hatalmas piros pötty blackvinyl kollégának, amiért garanciában kijavíttatta nekem a Z-5500-as hangrendszerem! Nagyon korrekt, megbízható és gyors! Csak ajánlani tudom!
-
darkdead
tag
Kérnék egy hatalmas -ot
tiborandras kollégának!
DVI - D-sub átalakítót kerestem... Ő teljesen ingyen (Még a posta árát sem kérte el!) küldött nekem egyet!
Még egyszer nagyon szépen köszönöm neki! -
darkdead
tag
Kérnék egy pirosat SLIEDER kollégának is!
Ezt a chipset hűtőt vette meg tőlem és előre utalt.
Mindenkinek bátran ajánlom! -
csalaci
csendes tag
Jár a piros pont hocico kollégának, aki megvette tőlem ezt.
-
robikAhh
csendes tag
kérnék egy HATALMAS fekete pontot Aron002-nek, megbeszéltünk egy cserét, direkt nem adtam el a termékem, 2 egész napot vártam rá, nem válaszol, pedig fent volt azóta nem egyszer, telefont kinyomja, smsre nem válaszol.. Senkinek nem ajánlom a vele való üzletelést !!! megbízhatatlan, hazug ember!
swing life away...
-
Muton
addikt
Hello!
Kérnék egy piros pontot runner 125 fórumtársnak, nagyon rugalmas, gyors eladó.
[ Szerkesztve ]
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
themebuilder
senior tag
-
Hassi
csendes tag
Hali
ggbuffon1897 kollégának hatalmas piros pötty a türelméért és az üzlet gördülékenységéért. Ezt vette tőlem. PMben egyeztettünk.
-
atti.85
csendes tag
kérnék szépen egy pirosat [5teve] kollegának ezért az üzletért[6870newedition] kösszi a karit nagyon jól dolgozik
-
Jose26
tag
Vicsoricsigának óriás piros pont 2 db autós lcd monitor vételével kapcsolatban! (nem tudok belinkelni)
korrekt, pontos és rendkívül segítőkész!Jose
-
Buko01
tag
Sziasztok,Pityesssz kollégának kérnék egy piros pontot, ezért winchesterért, köszönöm!
Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest