Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
tjokai
senior tag
hito kollégának megy egy piros pont, mivel rendkívül korrekt eladó, azt kaptam amit ígért, nagyon segítőkész volt mindvégig........ami a legfontosabb h előreutaltam neki egy N900-as Nokia árát(ami nem 10ft volt azért ), és Happy End lett, becsületes eladó! Nyugodtan üzleteljetek vele
Üdv!
-
betti182
csendes tag
Kérnék egy pirosat joe-ker kollégának,aki egy K750i SonyEricssont vett tőlem!Ajánlom mindenkinek!
Betty
-
Yso
tag
Kérnék egy-egy pirospontot a következő fórumtársaknak.
csiga69-nek ezért a prociért
korrekt, rugalmas eladót ismertem meg benne.Alpachino-nak ezért a félkonfig üzletért. Pontos, korrekt vevőm volt.
"Life is Learning, Learning is Sharing, Sharing is Life"
-
zarayg
aktív tag
Üdv.
Piros jár 1blackdragon-nak a korrekt és szavatartó. Gyors tranzakciót rendeztünk le. Ezt az üzletet bonyolítottuk le. Érdemes vele üzletelni!
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.
-
Klikodesh
senior tag
Razermazer: Pirospont, ezert az uzletert.
CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
LeC
addikt
válasz peetmaster #44596 üzenetére
peetmaster kollégának küldenék egy pirosat, ezért az üzletért. Előreutalt és minden rendben ment, csak ajánlani tudom
◄► !!! FIGYELEM !!! E-MAILT ÍRJ!!!! Nem tudok a privikre válaszolni!!!!!! ◄► ◄► [Eladó Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► TEL: [06-20/520-48-93] ◄►
-
kiralylev
csendes tag
jobesz -nak nagy piros pontot kérek!
-
gyro2
tag
Piros pontot kérnék Mofli kollégának,
http://hardverapro.hu/apro/giga_x48-dq6_e8400_asus_silent_knight_2x2_gb_g-ski/hsz_1-50.html az üzletért.
Köszönök mindent !Három féle ember létezik, aki tud számolni és aki nem !
-
mr.kocka
aktív tag
Egy piros pontot szeretnék kérni [tibigym] usernek, [egy Galaxy Gio -t] vettem tőle. Korrekt, pontos ajánlom mindenkinek.
Dream of my life.. // uj telefonszam: 06-30-551-99-71!!!
-
pauliboy23
senior tag
Pirosat kérnék randras forumtársnak a 2gb micro sd üzletért.
-
Kwisatz
tag
Szeretnék egy piros pontot kérni [sandrew] kollégának a korrekt [üzletért]
-
kicsirigó7
senior tag
Kérnék egy piros pontot [pcminden] kollégának, [ezért] az üzletért. Gyors-pontos eladó, korrekt árakkal , ajánlom mindenkinek.
-
macko20
őstag
Kérnék pirosat master90 részére ezért az üzletért.
Köszönettel: M20
Villanyszerelés is ! Üdv.:m20
-
macko20
őstag
Kérnék pirosat Sol@ részére ezért az üzletért.
Köszönettel: M20
Villanyszerelés is ! Üdv.:m20
-
Tothgera30
Ármester
Szeretnék egy piros pöttyöd adni benktib elvtársnak. Egy Noctua NF-P12-es ventit vásárolt tőlem. Előre utalt, gyors volt, és minden rendben zajlott, úgy ahogy kell. Mindenkinek ajánlom a vele való üzletelést, egy korrekt partnert ismertem meg benne.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
smilecat
aktív tag
NAGY pirospontot érdemel blackvinyl ezért az üzletért: [link]
Gyors, rugalmas és korrekt!köszönöm neki!
-
Razermazer
őstag
Szeretnék piros pontot adniKlikodeshnek ezért az üzletértLian li házat vette tőlem. Minden korrektül zajlott le ahogy kell . Bátran ajánlható bárkinek.
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
enginev3.0
félisten
Ha hiányzik a pontod, nyugodtan jelentkezz Privátban!
Ami kell:
-Mennyi pontod hiányzik
-Az összes pontod linkelve (Ha van archívumba, akkor onnan is)
-Link a hiányzó pont(ok)hoz
-Egy doboz sör - Beváltható egy köszönöm-re isA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
1Room
tag
Sziasztok!
Szeretnék Piros pontot kérni neki:
kymera
Vásároltam tőle ezt: Q-Technology 360w táp.
Megjegyzés: Jó termék elérhető áron. Korrekt, rendes, segítőkész és gyors tag a ph-n, így ajánlani szeretném mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
Gondolkodás olyan mint az ejtőernyő, akkor jó ha nyitott.
-
Tibor92
tag
Sziasztok !
Szeretnék pirosat kérni 3RROR kollégának !Ezért az üzletért korrekt partner, ott volt a megbeszélt helyen. Ajánlom !
- 2001/9/11 WTC Never Forget -
-
A.tessz
senior tag
Sziasztok kérnék egy hatalmas piros pontot tody56 nak, ezért az üzletért az alábbi termékeket vettem tőle: HK ddc 1T plus hangszigetelő dobozban, Phobya 150 silver, Phobya NOVA 1080, D-tek fuzion 2 , HK 6990 LT , EK 6950/ 6970. Korrekt gyors üzlet , megbizható, és jó áron dolgozik!
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
N-vidi-A
őstag
válasz SeniorTilla #44577 üzenetére
Szintén jár a piros pont SeniorTilla kollégának a gyors és kiváló üzletért!
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
Gismo
addikt
Továbbá szintén díszítse egy újabb pirospöttyös 803phw kolléga ellenőrzőjét, amit ezzel a vinyóval érdemelt ki.
Köszönöm!
-
Gismo
addikt
Nem hagyhatom ki a sorból Tutti-Amigo-t sem, tőle noti ramot sikerült vennem, de a hírdetés linkjét már nemtalálom. Neki is kéretik bekarmolni egy pirosat. De dúlván!
Köszöntem!
-
Gismo
addikt
És egy kis időre befogtam a pofám, amint kisoto1 is kap egy pirospöttyöseset, ezért a csata vezérlőért
Újfent köszönöm neki (is)
-
stanley_
tag
Vinibalinak jöhet 1 piros a biostar lapért
korrekt pontos jófej
[ Szerkesztve ]
-
liveact
csendes tag
Kérek egy pirosat ezért az üzletért aseqz -nek! Üzleteljetek Vele bátran
[ Szerkesztve ]
Garanciális ügyintézés miatt a fenti publikus címemen elérnek! - Előfordul,hogy sok privát üzenetem van,ezért lassabban válaszolok.
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest