Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
b-max
senior tag
válasz Darklyn #26556 üzenetére
Pirospont Darklyn-nak, egy 48 portos switchet vett tőlem ! Korrekt, megbizható, ajánlott !!
[ Szerkesztve ]
Telefonos elérhetőség : huszas 92 6kettő 3O4 - Viber is
-
őstag
Gianni27-nekszeretnék piros pontot adni, mert nagyon türelmesen várt (1 órát késtem sajnos) rám és a Momo kormány, illetve a ram is bevált!
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
Szpájki
tag
Tutter : piros pont
ez a laptop cserélt gazdát[ Szerkesztve ]
A srácokra nem hatnak a számítógépes játékok. Ha ránk hatott volna a PacMan akkor most sötét termekben tablettákat rágnánk, miközben elektronikus zene dübörög.
-
hocico
tag
piros pont japy fórumtársnak
a biznisz numero 2[ Szerkesztve ]
47 db DVD-nyi xxx képgyűjtemény eladó **** keresek: Dishonored tarot kártya, Quake 3 a Steamen **** virtual-analog szintetizátorok, lego készletek
-
RedMan
tag
válasz zsolesz010 #26546 üzenetére
Szintén egy piros pont [zsolesz010]-nek a fent említett üzletért.
[ Módosította: 7 ]
TFT tisztítás: ''Nagyon egyszerü a képlet: kirakni a kertben a füre, és gőzborotvával adni neki. után hagyni kell a napon állni, hogy jol kiszáradjanak az elektronikus alkatrészek.'' -by Vicces
-
ati012
őstag
Andris72 -t piros pontban részesítem. Nagyon korrekt, megbízható és talpraesett vevő.
-
numan
csendes tag
Piroskapont langward nak a korrekt üzletért !!!!
" numan felhasználónak 83 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! "
-
numan
csendes tag
Piros pötty gabopc nek. Korrekt ! ! !
-
numan
csendes tag
Köszönet+pirospont tthomasso nak a rugalmas, korrekt üzletért.
[ Szerkesztve ]
-
numan
csendes tag
Pirospötty sylard8 nak a korrekt üzletért.
-
sylard8
tag
piros pont jár numan kollégának, mert megbízható vevő!
eladott áru -
ctx
csendes tag
-
NovaBlue
aktív tag
pipas kollegával NE üzleteljen senki.
Megbizhatatalan gerictelen alak!ELvileg tegnap előtt feladott nekem egy alaplapot és ma irta,hogy behalt a tápj és ezért szervizbe van az alaplap!!!! ami kb 2-3 éves és nincs rá gari.a
Erre varjatok gombot
[ Szerkesztve ]
-
Leyar
csendes tag
Pirospont Gubro-nak! [link] Korrekt, megbízható!
-
NAkrul
csendes tag
PirosPöttyöt kérnék BandiT kollegának, korrekt eladó csak ajánlani tudom mindenkinek
-
zsolesz010
senior tag
fkaresz Ram-üzlet. Előre utalt, postáztam, megkapta, beüzemelte, visszajelzett. Minden rendben ment.
A megváltozott szabályok miatt a hirdetés: Kingmax 2x1GB DDR2 1066MHz memória
Kérnék neki egy pirospontot
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Prof01
veterán
Piros pont jár Szojka(koli) kollégának! Korrekt, gyors!
AC Accelero S1 hűtőt vett tőlem: [link]Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
dalac5
tag
Szeretnék egy hatalmas pirospontot adno JoDy_28 nevű srácnak, megbízható, és gyors partner.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
beteg
őstag
tisztelett kérek szépen egy hatalmas piros pontot [glaci] -nak!
Az általa postázot [vinyókat] gyorsan és általam sosem látott precizitással csomagolta be, megvédve őket még az atom támadástól is!
Csak futni kell!
-
CHIPman
nagyúr
-
vikcsi
senior tag
válasz God MonXter #26624 üzenetére
God MonXternek is jár a piros.
Megbeszéltük és fennakadás nélkül létrejött az üzlet: [link]
Köszönet nekiELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
Peter Kiss
őstag
MaTTeS-nek egy pirosat a korrekt üzletért, tárgya egy WiFi hálózati kártya volt!
-
N-vidi-A
őstag
Nagy piros pontot érdemel zoltan75 kolléga, egy komplett gépezetet vettem tőle, 1 nap alatt lepostázta!
[ Szerkesztve ]
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
Fecogame
veterán
shankeesham kap tőlem egy piros pontot, ezért
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
csabyka666
veterán
tiger71 is megérdemel egy pirosat, korrekt üzletfél!
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
tiger71
aktív tag
válasz csabyka666 #26689 üzenetére
Úgyszintén jár a piros pont csabyka666 kollégának is, a jófajta vinyóért, a gyorsaságáért, és nem utolsó sorban azért, mert hajlandó volt postázni a cumót!!!
Az új szabály miatt pedig itt a hirdetés.
Predator Helios 300...
-
kuti1526
csendes tag
Jár a piros Dénesnek a Thomson wifi-s modemért.
[ Szerkesztve ]
A40 --> 3310 --> T300 --> OT565 -->k500i --> 3650 --> p910i -->e61 / k750i --> Asus eee701 / k750i --> Ot565 --> htc kaiser --> Asus901/ E90 --> Samsung nf210 / ideos s7 slim / e90 --> Samsung nf210/ ideos s7slim/ 6310i
-
kuti1526
csendes tag
kopaszkutya8nak is jár a pirospötty a wifis routerért.
A40 --> 3310 --> T300 --> OT565 -->k500i --> 3650 --> p910i -->e61 / k750i --> Asus eee701 / k750i --> Ot565 --> htc kaiser --> Asus901/ E90 --> Samsung nf210 / ideos s7 slim / e90 --> Samsung nf210/ ideos s7slim/ 6310i
-
MR. Anderson
tag
piros pontot kérnék hocsa fórumtársnak a kiváló portékájáért inno9600GT amit megvettem tőle
"Ha szép nem vagy legalább hülye ne legyél" Az intellektusukat csillogtatni vágyók, ne nekem bizonygassák szellemi fölényüket...engem nem érdekel...
-
Kickass
őstag
priospontokat osztogatnék többek között:
KngAlex fórumtársnak EZÉRT az üzletért, gyors korrekt vevő
illetve
werszomjas kollegának is jár a piros, házhoz hozta a remek vga-t, ITT találtam rá a 2900XT-re
-
viktor86
csendes tag
pcguru1 fórumtársnak kérnék egy piros pontot a korrekt üzletért, egy Aerocool Aeroengine t vett tőlem.
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest