Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
viktorhmv
senior tag
válasz BloodyEddie #26739 üzenetére
Én is szeretnék kérni két pirosponot BloodyEddie-nek a fennt említett két bizniszért Remélem még lesz szerencsék egymással üzletelni
Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
lilagyuri
csendes tag
BoriszWS számára kérek egy Piros pontot, az üzletért, nagyon korrekt volt, fullos a gép mit küldött!
Ajánlani tudom mindenkinek![ Szerkesztve ]
Üdv: lilagyuri
-
félisten
válasz P.e.t.ya. #26721 üzenetére
Nagy pirospont P.e.t.y.a.-nak is a remek kis telefonért!
-
razerka93
csendes tag
Kérnék egy pirospontot bundilolo társnak,a korrekt zökkenőmentes üzletért (előreutalásos)
-
razerka93
csendes tag
Tim82 "elvtársnak" kérnék egy piros pöttyöt, amiért korrekt,előreutalásos üzletet kötöttünk !
-
lizakattila
senior tag
Egy nagy piros pontot kérnék bevésni BandiT-nak a korrekt és gyors gariztatásért.
(Nem tudom ezért lehet-e, de én akkor is adok. )"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
Vigneau
félisten
Piros pont dukál sikeres HD4770 üzletet követően
GreatGodzi Kollégának.
A terméket időben, a lehető legjobb áron tudta nekem biztosítani. Mindenkinek tiszta szívvel ajánlom.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
mocsanisi
senior tag
Pirospont 30z_samu kolegának a korrekt üzletért. Egy Nokia 3410-est vettem tőle! (A hirdetés már le lett zárva, így nem tudom linkelni)
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
Wyll
őstag
Kérnék egy pirosat law007 kollégának a pioneer dvd íróért! Minden a megbeszéltek szerint történt és nem utolsósorban tök barátságos ombre!
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
z0d1AK
nagyúr
Abeddon-nak megy a pirospont, egy Nokiához való USB töltő/adatkábel kombót vett tőlem, minden rendben volt!
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
19balazs86
tag
Piros pontot szeretnék adni jr79 kollégának, mert ezt (E6400) +vette tőlem, egy E2140-ért cserébe és kp-ért. Minden rendben volt
-
ellenlab
csendes tag
Piros pont sanyi019-nek a processzorokért!
-
őstag
izebigyoka piros pont korrekt gyors üzletért
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
embe
nagyúr
Minden ok, rendben zajlott. Piros pont Calibraman2 kollégának, ezért.
-
jr79
csendes tag
Egy nagy pirospontot 19balazs86 kollégánal a kiváló E6400-ért.Gyors és korrekt.
PH Upper, ha unod a hirdetések UP-olását ---> http://phupper.com/
-
04ahgy
nagyúr
Piros pont jár Gubberx fórumtársnak a Neverwinter Nights megvásárlásáért. Egyeztettünk, egyeztettünk, meg egyeztettünk, és végre személyesen kisvárosomban a villámgyors adásvétel megtörtént. [Hirdetés.]
Másik hatalmas piros pontot kap Marty76, mert a P5K-m vette meg. Nagyon korrekt vásárló, ajánlom! [Hirdetés.]
Harmadik piros pontocska pedig 5teve kollégát illeti. Vele már nem az első üzletünk volt, ezúttal én voltam az eladó. Link a topikhoz.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
feel2006
tag
Szeretnék egy piros pontot kérni digimokus -nak az "Autó szivargyújtó-elosztó, 3X + USB" dologért.
Megbízható, csak ritkán olvas emailt.
Mikrotik-Hu | -unofficial- | https://www.facebook.com/groups/mikrotikhu/
-
cruel93
csendes tag
Piros pontot szeretnék kérni atomeec nevű tagnak, a tőle vásárolt PSP miatt, gyorsan válaszolt, megbeszéltük a találkozót és még aznap elcseréltük.
[ Szerkesztve ]
-
_kg
csendes tag
Sziasztok!
Hatalmas piros pont Skuzzy-nak [link] , aki a remek 3Ware SATA RAID kártyát korrekt áron, sok segítséget nyújtva, pontosan és megbízhatóan adta el - a kártya hiba nélkül "remekel" nálam!
Mégegyszer köszönet érte!
Üdv.: _kg
[ Szerkesztve ]
_kg
-
őstag
Nagy pirospont tgrass kollégának a töltőszettért. Megbízható, korrekt és az áru is jó
-
Tim82
félisten
Az elmúlt hónap üzletei csokorban:
- Aryan-tól két remek DVD-írót vettem.
- infectedmann-tól egy Hauppauge tv-tunert,
- strike-force-tól egy socket 939-es processzort,
- csyo-tól újfent egy 300 W-os Delta tápot,
- XSzabolcsX-től pedig egy külső DVD-írót.
- razerka93 fórumtársnak pedig a Dreamfall - The Longest Journey-t köszönhetem.- szuperZ pedig megvette tőlem a régi gépemet, egy Asus T2-AH1 barebone PC-t. (Sajnos, a link nincsen meg a régi hirdetésemre, Google cache-ben sem találom - valószínűleg nem volt fent elég ideig, de szeretném, ha elfogadnátok és felvésnétek a pirosat neki is.)
Valamennyiüket ajánlom, korrekt üzletfelek, jó áruval, kérek mindegyiküknek pirospontot.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
gyurczy
őstag
Piros pont ***ANDRÁS*** kollégának a türelemért, és a rugalmasságért. Ajánlom mindenkinek.
-
TexT-BoY
addikt
Pirosat kérnék Otisz számára, az üzlet amelyet szerettünk volna megkötni nem jött létre, mivel a hirdetésben is látott módon annak adta el előbb aki kpra elvitte, de enne ellenére a foglalót amit elutaltam neki, a mai nap folyamán vissza is küldte, ezért nagy respekt neki, nem biztos hogy mindenki megtette volna.
Tehát korrekt volt, pénz mozgás is volt, azt gondolom jár neki.HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
Verrion
tag
Piros Pontot zazahoho [link] kollégának, mert a cserekereskedelem révén hozzám került Cooler Master Extreme Power 380W táp tökéletesen és megbízhatóan üzemel...
Korrekt és megbízható ajánlom mindenkinek...[ Szerkesztve ]
-
PHM
addikt
Kérnék egy pirosat bageasy fórumtársnak.
Korrekt, pontos partner, köszönet érte.
(Egy Kingmax 512/400-as rammal lettem általa gazdagabb.)Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
God MonXter
tag
Piros pont [Brekk] kollegának az [XFX 4870ért]
Csütörtökön érkezett nekik az árú,péntek reggel a postás ébresztett
Korrekt,megbízható üzletember -
canniball
nagyúr
Piros pötty asterix76 kollégának ezért a RAM párért.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
BandiT
őstag
dulifiO-nak jár a pötty a korrekt bizniszért, és ugyanez vonatkozik lizakattila-ra is!
-
Mtbsrác
senior tag
Bercii-nek akkora pirospont hogy elseférjen itt
Ezért [link] . Szerdán beszéltünk egyeztettünk és pénteken már örültem is a fülesnek. Tehát mindenféleképpen ajánlom.[ Szerkesztve ]
-
Mtbsrác
senior tag
Ill egy másik kolegának is kérnék pirosat ő egy
Razer Diamondback Plasma egeret vettem, igaz kicsit hibás de TUDTAM róla és úgy vettem meg ő pedig nemmás mint [Silent77] nevü üzletember. Hirdetése ugyan már nincs fennt de létrejött és kellemes üzlet volt.[ Szerkesztve ]
-
Szojka.J
csendes tag
Szeretnék egy piros pontot Jimboninak, korrekt és gyors!
Köszönöm! -
Lamellus
tag
Piros pont Brekknek a kiszolgálásért!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest