Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
maniac
senior tag
Az en velemenyem a kovetkezo:
Tudni kell rolam hogy alt. isk. 5. osztalyaban is cigizgettem neha neha, na akkor meg nem volt ilyen torveny es alt. azzal a szolassal hogy szuloknek visszuk mert buliznak - tanitasi ido lejarta utan nem sokkal :) - igy mindig tudtunk cigit venni anelkul hogy csunyan neztek volna rank. Aztan en barom gimiben szoktam ra aztan igy mar 4 eve dohanyzom eleg erosen. En szemely szerint ha odajon hozzam egy 18 even aluli szemely, hogy vegyek neki cigit es kifizeti nem veszek, ha ker egy szalat nem adok - habar legszivesebben ha ingyen lenne nekem adnek a bunko fajtanak hogy dogoljon meg minnel elobb. Na szoval asszem 1 evvel azutan hogy raszoktam vagy 2-vel jott ki ez a torveny hogy nem szabad kiszolgalni a kiskoruakat. Az igazat megvalva egyet is ertek a torvennyel meg nem is. Egyet mivel vedjuk a kiskoruakat, megkell vedeni eme karos szenvedelytol, es en se orulnek ha a gyerekem elkezdene dohanyozni. Igy eggyel kevesebb gond a szuloknek. Na es ami miatt nem ertek egyet: Hogy ha a anyjanak vagy apjanak akar cigit venni aki nem tud lemenni a boltba, akkor azt hogy oldja meg hogy legyen cigije ha 18 even aluli? Mi koze van az allamnak hogy mergezi magat vagy nem? (igenis nehany ''embernek'' megkellett volna halnia mar igen fiatalon. Na szoval enny.
Es most ettol kicsit elkanyarodva az eredeti temahoz visszaterve azt mondanam, hogy: Mivel azt b..... meg aki kiszolgalja a fiatalkoruakat igy sztem ne szolgaldd ki oket. Mivel ranezesre igen nehez eldonteni hogy az illeto hany eves is - foleg 2 kilo festekkel megaldott holgyemenyeknel - igy egyszer ketszer mindig elfogsz adni ilyen koruaknak is sajnos dohanyarut, ha ranazesre adsz nekik -vagy nem. Szoval azt ajanlom hogy, ha picit is latszik rajta hogy nincs 18 eves, es a kozelben mondjuk ajto elott van egy egyen akivel egyutt jottek - hivjuk ellenornek - kerj toluk szemelyit, ha nem adnak, ne szolgaldd ki oket - a dohanyarubol ugyse jon be annyi le amennyit elvennenek egy ilyen akcio utan. A piaval mas a helyzet. Annyira nem szoktak ettermekben ellenorizni ilyeneket, de azert ott is figyelj :) - habar ettermi ellenorzesrol eddig nem hallottam. Ha latod hogy fiatalkoru magadnak kell eldontened hogy kiszolgalod e vagy sem. En szemely szerint max 1 sorig szolgalnam ki oket - attol meg nem rug be remelhetoleg, de barmi mast vagy nagyobb mennyiseget nem adnek ki nekik. Ha ennel tobbet ker kernek szemelyit, ha azt mondja nincs, akkor kerj barmilyen okmanyt ha nincs nala akkor meg mondd hogy tobbet akkor nem hozol ma piat neki es ennyi.
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest