- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
berkine
csendes tag
válasz
kenwood3 #553 üzenetére
A szt Laszlo u 31-est nem erem el telon. A tobbieknel nincs sajna. Most vagy beszaladok Litkebol vagy elengedem az egeszet...vegtelenul szomoru a tortenet... A 9eves gyerkocom oktoberben kezdte a robotikat es a mult heten mar versenyt nyert 4 kategoriaban.
Vagytunk ra..
-
madgie
titán
válasz
kenwood3 #430 üzenetére
Ebédre olyat ettem, hogy borzasztó savam volt, ezért úgy gondoltam, hogy a spájzban lévő Salvus víz maradékát felhajtom, ne legyen már kínom a moziban. Meghúztam, reflexből lenyeltem (mivel sós, másképp nem megy le), erre érzem, hogy valami nem kerek, ennek még rosszabb íze van, mint amúgy. Mindegy, dolog van, elmentem másfél órával az előadás kezdés előtt megvenni a jegyeket. Hazaértem, pakolgattunk kicsit, érzem, hogy ajajj, valami nincs jól. Előkerestem a Salvus palackját, 2011-ben lejárt a szavideje
Szóval elmentem mozizni úgy, hogy a belem majd kifordult. Az ujjaim keresztben, hogy legalább ne üljön elém egy kétméteres fazon. Lemennek az előzetesek, előttünk senki, juppi. Indul a film, én örülök, erre két felzselézett hajú nálam magasabb srác bevágódik a moziterembe és beül pont elénk
Maga a 3D egy borzalom volt, film szintjén sem volt kihasználva, meg ezek az apró lencsés Dolby 3D szemüvegek kukába valók. Kicsik is a lencsék (szemüveges vagyok ugye, dupla szemcsi eleve nem egyszerű) és még ekkora méret mellett is torzít a széle, tehát a nem túl nagy kisvárdai vászonnál is forgatni kellett a fejem, ha nem a vászon közepén történt valami és nem akartam, hogy szétcsússzanak a színek. Tízpercenként körben párásodott a kis lencse, ez mondjuk betudható annak, hogy majd megdöglöttem, úgy fájt a hasam.
Amúgy a film f@sza volt, a mozi a 3D-n kívül meglepően jó (képileg és hangilag is rosszabbat vártam), szerintem nem most voltunk utoljára ott.
-
kenwood3
addikt
válasz
kenwood3 #331 üzenetére
Már tárgytalan
Radeon 5770 eladó 18k személyes átvétellel Kisvárdán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology routerek
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- PlayStation 5
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest