- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
Hát sajnos a hajlékonyság az nekem sem adott... A gleccseren pedig ez volt a legnagyobb ugrató. A pörgések bizony nagyon gázosak, már egy kisebb agyrázkódást sikerült összeszednem egy verseny-ugratón. (Én nem versenyeztem, csak utána mentem tá.) De ez az ugrató még annál is nagyobb volt. Csak az volt vele a baj, hogy nem magasra dobott, hanem messzire. Így nagyon gyorsan kellett rámenni, hogy akkorát repüljek.
Amúgy itt van róla kép: Bővebben: link
Szerk: Ja, és köszi szépen az észrevételeket, majd megpróbálok odafigyelni!
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Köszi szépen!
Nem igazán célom a versenyzés, tudom, hogy kevés vagyok oda nagyon. Te miben javítanál azon az ugráson? Mert a saját örömömre szívesen ugrálok, és akkor már legyen minél látványosabb.
Amúgy az ugrálásnál jobban szeretem a freeride-ot, minden boardozásnál csak egy-két napot szánok az ugrálásra, a többin keresem a szűz terepeket.
Sajnos én is csak 1-2 hetet tudok menni minden évben. Nagyon kevés.
Dufresne: Én is remélem, csak éppen fordítva, mert én meg wakeboardozni, meg kite-surf-özni szeretnék megtanulni.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Nem sikerált, de ha jól látom a snowboard.com lesz az.
Itt egy frontside-grab tőlem: Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció