- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
DigitXT #9686 üzenetére
Megtennéd hogy elküldöd a linket hogy honnan vetted?
hito
Full face sisakom van így nem kell védekeznem. Viszont túl sok lehetőséged nincsen egy sima bicajos sisakba.Mondanám hogy füldugó de az kb felér egy öngyilkossággal a forgalomban.
Tomi881
Az az igazság hogy te is beleestél abba a hibába mint páran. A teherbírás nem azt jelenti hogy azt kimaxolva mindenhol felvisz és tudni fogja azt a hatótávot amit ráírnak, hanem hogy a váz annyit tutira ki fog bírni! A gyári hatótáv az 70-80kg környéki emberrel van tesztelve kis fokozaton sík úton. Na most a sport mód + nagyobb súly + emelkedő miatt nagyon meg se fogod közelíteni a hatótávot. Durván fogalmazva nem a roller tehet róla hogy ennyit tud. Mindenesetre néhány töltési merítési ciklust adj neki mert nőni fog valamennyit a hatótáv, viszont ilyen súlyra alkalmatlan ez a roller ha értelmezhető hatótávot szeretnél kicsikarni belőle. Ne érts félre én is közel vagyok hozzád (105kg), de sajnos be kell látni ha a mi súlyunkhoz akarunk rollert venni és szeretnénk nagy hatótávot akkor zsebbe kell nyúlni!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 16GB RAM 512GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest