Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Putyin90 #9123 üzenetére
Sohasem azzal van baj, amikor két közlekedésben részt vevő jármű más helyen van, hanem azzal, amikor azok egy helyen vannak.
Tehát ha "még időben" besorolsz középre vagy a felezőhöz, mert van időd, akkor az egész középre húzódás értelmetlen és szabálytalan volt. És akkor ha utolér, akkor még azt is meg kell várnia a mögötted lévő járműnek, hogy kisoroljál jobbra. Közben ha mögötted egy rolleres, vagy kerékpáros szabályosan, de nálad gyorsabban közlekedik, azzal egy újabb veszélyes forgalmi szituációt idéztél elő.
Visszapillantó tényleg nagyon sokat tud segíteni, első napokban én is azt tartottam a legfontosabb beszerezni való kiegészítőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest