- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Speeedfire #5594 üzenetére
Nekem Booster V-m van...Bírja az esőt, a vizet....többszörösen teszteltem már....(persze nem a folyóvizet, mert azt sztem semmelyik se bírja...Sima eső plusz pocsoján átszáguldás)
Megbízható, masszív dög egyébként. Elynűhetetlen. Nekem ez az első rollerem, és újra ezt venném kezdésnek mert nagyon tuti mindene. Ha jön az új, ez is megmarad, mert nagyon jó és asszonyom örökli majd meg. Szóval a TWOW miben jobb? Mindenben jobb mint a Xiaomi vagy a Kugoo. Minőségibb az anyaghasználat, jobb a gázkar, jobb rajta minden igazából... -
alexandrosz
aktív tag
válasz
Speeedfire #5594 üzenetére
Háttőőő..előre bocsájtom, hogy nálam jól teljesít a Kugoo, de az E-TWOW egészen más minőségi kategória, nem zörög (amivel mentem, már 1 éves volt kb.), annak ellenére, hogy milyen kerekei vannak, szépen rugózik, jól nyeli el a kisebb úthibákat. Érzésre bikább is.
Ezt így nehéz leírni, rá kell állni és menni vele. Tényleg klassz. Nekem se volt opció, nem szántam rá annyit.
Én úgy tudom, Budapesten a forgalmazónál ki lehet próbálni, menni vele pár kört.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen széket vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- League of Legends
- További aktív témák...
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest