- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Arra gondoltam, hogy siman be lehet allni a gyalogos moge lassan menni, ha nincs hely, nem kell rohanni, sem elozni, stb.. Amugy en szukebb helyeken ugy csinaltam, hogy lepattantam a rollerrol, gyors tempoban elsetaltam a gyalogos mellett es visszapattantam a rollerre. Igy anyazodni sem tudott, hogy rollerrel gurulok el mellette 5 centivel, meg biztonsagosabb is.
Ha pedig nincs egyeb gyalogos, akkor tok mindegy, hogy a rolleren all vagy gyalogol, szelessegben ugyanannyi helyet foglal el. 10-rol megallni rollerrel nem igenyel sokkal nagyobb tavot, mint futasbol megallni. Nem mellesleg az, hogy a 10 a megengedett az sem jelenti azt, hogy kotelezo 10-zel menni. Normalis esetben a vezetonek fel kell mernie, hogy az adott korulmenyek kozott mennyi a biztonsagos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- LED / LCD TV topik
- Láncfűrész topik
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Radiolink AT10II vezérlő 12 csatornás RC vevő R12DS 2.4GHz DSSS&FHSS
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest