Hirdetés
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- potyautas: Vágyak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
Lehet, hogy érdemes lenne kipróbálni azt az utat, nekem például a tömör / kamrás gumi nagyon átvisz minden rezgést, még egy érdesebb útfelületről is, hogy a kellemetlen keresztbordákról, rücskökről ne is beszéljek. Vagy a sok javítástól foltozott utak, ami szemre nem tűnne vészesnek, de mégis. Pedig ezen még rugalmas felfüggesztés is van (ezért is választottam), de ilyenek ellen nem véd.
Normális sima úton nagyon jól szalad, viszont ebből is lehet gond, ha könnyebben megcsúszik egyszer, a kisebb tapadás miatt. Úgy látszik, ezt is ki kellett próbálni, kerékpáros bosszúságok miatt bíztam a tömör gumiban, hogy defekt miatt nem lesz több gond, de ilyen utakon ez nem jó irány.
Már meg is rendeltem a gumikat, csak a CST-köpenyre még várni kell, mert ez lassú szállításra váltott. Továbbá így utólag átalakítva még fúrni is kell a szelepnek lyukat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Háború Izraelben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Civilization V
- Milyen processzort vegyek?
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest