- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Kuponok....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DigitXT #26865 üzenetére
Ez nem írja.
Értelmezés kérdése, h amit írnak a linkeden, azt csúcsnak tekintjük, vagy nem, mivel nem egyértelmű a megfogalmazás.Amikor ennek utoljára utánanéztem, akkor se az 500, se a 600 nem vonatkozott csúcsteljesitményre. Pedig sok helyen utánaolvastam, mert kíváncsi voltam hogy oldották meg.
Egyedül valamelyik skandináv országban szabták meg 250W-ban a határt, már nem emlékszem melyikben a 3 ország közül.
Már megkereshettem volna, míg ezt leirtam..
Azoknál sikerült a mellényt is, meg a bukósisakot is hozzá rendelni alapból - de hát ott amugy is kerékpárral járnak inkább autók helyett.Nem keresek linket, linkeket, mert nem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Crew sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Logitech szerviz
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest