- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DigitXT #26779 üzenetére
Ez csak demonstráció volt, hogy tud ilyet is a NUTT Y5, a gyári bowdenest hiába téptem 4.ujjal, akkor is csak surlódott és még homokos talajon se tudtam vele csíkot húzni a hátsó kerékkel, az Y5.el szintén 1.ujjal az aszfalton is simán, az a gyári fék élet veszélyes, még akkor is ha csak 20.al megy vele az ember!
Nekem a bringán is 4dugattyús fékek vannak 200.as tárcsákkal kerámia betétekkel, ahoz vagyok szokva szóval az után nekem ez a bowdenes gagyi életveszélyesnek tűnt.
Amúgy meg lehet finoman adagolni, nem kell azt annyira satura húzni, meg ugye nem is első keréken fékezünk ha gyorsan meg kell állni valamiért, bringán is fejre állsz ha jó féked van, és húzol neki az első keréken egy satu féket!
és igen, abban igazad van hogy a C futómű be tud bicskázni ha nagy sebességnél berántod az első féket, és a G2MAX-nál is hasonlóan van megoldva mint a G4 nél az első felfüggesztés ott is előrébb esik mint a kormányoszlop középvonala, bár nem annyira durván mint a G4 nél!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Hisense LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Uplay
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest