- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix1989
addikt
válasz
Peaceliker #17237 üzenetére
persze.kilométereken át kormányfogás nélkül önvezető üzemmódban guggolva várom telefonnal a kezemben hátha történik valami.
amúgy nincs. hogy lenne, nem mindig jön elő. egyfajta rángást lehet érezni( rángás ,akadás, döccenés ) a talpon meg tompa koppanó hangot hallani. pár fordulat erejéig aztán meg is szűnik. van hogy 6km en belül 2-3x tapasztalni van hogy 40km át semmi.
#17238 DigitXT
Hát gurulás közben nem nagyon szoktam észrevenni. Bár ritkán gurulok csak úgy magában. talán egy alkalommal mintha lett volna ilyen guruláskor. Na mind1 mert ezek nem nagyon akarták szétszedni meg mindenfélét magyaráztak, én meg nem annyira akarom szétszedni mert nincs helyem ahol basztathatnám, másfelől meg akkor vennem kell tömítő anyagot, menetfúrót, csavarokat stb. és pont ez miatt akartam inkább szervizzel megcsináltatni, mert amennyi cuccot meg kell vennem annyiból már ők is szophatnak vele helyettem. mert van egy szar menet a tárcsaféknél. a hasán az első két csavar ahova pont felveri a mocskot 1 kivan szakadva a másik elvan ferdülve.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Szólánc.
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- HTPC (házimozi PC) topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest