Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
DigitXT
üzenetére
Mondjuk ez a gyári gázkarnak csúfolt "izé" G30 -on nem (/sem) egy minőségi darab. Függetlenül attól, hogy kinél szolgált ki már X ezer kilométert.
Számomra olyan konstrukció, mint az általános kontroller analógok. Van akinél gond nélkül használható éveken keresztül, van akinél meg már az elején akadozik, rezeg, ragad.
Egy-két alkalommal már nekem is beragadt. Amit azért nehéz a júzer error -ra fogni. Max. ha valaki véletlenül azzal együtt emeli át a padkán a rollert. Vagy valaki úgy nyomja maxra mint az állat. Ami valóban nem tesz jót.
Lehet csak a rugót kellene cserélni, nem tudom. Sok mindent szedtem már szét az elmúlt 25 évben, de a rollerekhez nem igazán értek. Lassan szerintem itt is ki kell okosítanom magam, ha ez tartós hobbi lesz nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- iPhone topik
- Le Mans Ultimate
- Milyen TV-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- Xbox Series X|S
- BestBuy ruhás topik
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest