Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz sandró60 #15952 üzenetére

Még csak ősz van lehet ez a gond :D De egyelőre inkább elszállnak az árak...
    Majd meglátom mi lesz ebből, vagy mi nem.

törölt tag

válasz sandró60 #15952 üzenetére

:D Ez is egy megoldás. Én is erre gondoltam részben most még nagy a kereslet, másrészt jön az újabb modell ami később akár csökkentheti is az árát...

Ami ellene szól az pl az infláció, a dráguló anyagárak, beszerzés stb...

Dronnál ez annyira nem jött be... valamint az újabb jobbnak tűnt :D Mondjuk mai napig nem vettem végül... de majd egyszer...

#15953ρσгτσ
    Hogy ne lenne, mindig van, a mérlegnek is két serpenyője van.

#15956ρσгτσ
    Nem tudom ti mennyire emlékeztek, de pl a karantén időszak után, kb mindent is felvásároltak az emberek, az ár sem számított. Nyilatkozták kereskedelemben dolgozok, hogy ami évek óta ott áll a raktárban/kiállítva a boltban, kutyának sem kellett, most az is pillanatok alatt elment.

- Ebből a szempontból pont szerencsém volt, mert nagyon jó áron sikerült klassz kerékpárt vennem, pont 2020-at megelőző augusztusban. Mondjuk ez a jókor, jó helyen esete.

Egyelőre utána nézés, ötletelés... nem munkára használnám. Meg van egy jó kerékpár is, amivel simán többet is szoktam menni, mint a roller elméleti hatótávja, ha úgy van.

De praktikus lenne időnként ilyen is, közlekedési eszköznek, autó/kerékpár helyett, pl városban, vagy nyaralásnál, általános használat stb.

[link]

itt 169 az S1 (igaz már csak rendelésre, lehet akkor amúgy sem menne).

"Lehet tavaly kellett volna erre gondolni..."
    Lehet :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés