- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sandró60 #15952 üzenetére
Ez is egy megoldás. Én is erre gondoltam részben most még nagy a kereslet, másrészt jön az újabb modell ami később akár csökkentheti is az árát...
Ami ellene szól az pl az infláció, a dráguló anyagárak, beszerzés stb...Dronnál ez annyira nem jött be... valamint az újabb jobbnak tűnt
Mondjuk mai napig nem vettem végül... de majd egyszer...
#15953ρσгτσ
Hogy ne lenne, mindig van, a mérlegnek is két serpenyője van.#15956ρσгτσ
Nem tudom ti mennyire emlékeztek, de pl a karantén időszak után, kb mindent is felvásároltak az emberek, az ár sem számított. Nyilatkozták kereskedelemben dolgozok, hogy ami évek óta ott áll a raktárban/kiállítva a boltban, kutyának sem kellett, most az is pillanatok alatt elment.- Ebből a szempontból pont szerencsém volt, mert nagyon jó áron sikerült klassz kerékpárt vennem, pont 2020-at megelőző augusztusban. Mondjuk ez a jókor, jó helyen esete.
Egyelőre utána nézés, ötletelés... nem munkára használnám. Meg van egy jó kerékpár is, amivel simán többet is szoktam menni, mint a roller elméleti hatótávja, ha úgy van.
De praktikus lenne időnként ilyen is, közlekedési eszköznek, autó/kerékpár helyett, pl városban, vagy nyaralásnál, általános használat stb.[link]
itt 169 az S1 (igaz már csak rendelésre, lehet akkor amúgy sem menne)."Lehet tavaly kellett volna erre gondolni..."
Lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series X 1 TB Játékkonzol! Ajándék Joystick + RGB-s Hűtő!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest