Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Berci77

tag

válasz Casseius #11728 üzenetére

Köszi, messze vannak.

Mézespálinka: köszönöm a hasznos infót!

Ray és Reggie0: melyik kívánalmamnak nem felel meg akár a Xiaomi 1S, akár a Scooter 3? Hogy a gyerekeim mellett pár sarkot guruljak, vagy annak, hogy nagyon alkalmanként megtegyek max 4-8 Km-t max 15 m szintkülönbséggel, ahol ha kell, a legmeredekebb szakaszokon hajlandó vagyok tolni? A mászóképességet tekintve csak igyekeztem tájékozódni itt, de az az érzésem, hogy ez alapján erősen félregondoljátok a tervezett fő felhasználást, pedig már számolni sem tudom, hányszor írtam le.
    Hol írtam olyat, hogy sokat menjen el? Pont, hogy igyekszem átgondolni és leadtam az igényekből, ezért finomítottam az elvárásokon. De melyikből is kellene még leadni? Melyik kritérium is az, amire gondolsz?
    Nagyon komolyan kezdem nem érteni a válaszaitokat és lehet, hogy velem van a baj, de ha a nevezett rollerek képtelenek 100 kg tömeget elvinni 8 km-re egy töltéssel, mondjuk 15-20 km/h-ás utazóval, akkor valóban nem alkalmasak arra, amire MAXIMUM, évente 2x használva lennének, egyébként mennék vele 10-zel a gyerekek mellett 2 km-t. Ha ennyit sem bírnak, akkor forgalmazni sem szabadna ezeket. Ebből hova adjak le? Ez még a 180-as kategóriában is ritka? Melyik paraméterre kellene többet költenem, hogy alkalmas legyen erre egy roller? Ha meggyőztök, hogy a tervezett szabàlyozásnak bizisten meg fog felelni (honnan is lehetne biztosan tudni) és valóban szükséges a fenti feladatokra, akkor szívesen költök akár 5-600-at is a rollerre, nem a pénztárca a szűk keresztmetszet, hanem valóban nehezen hiszem el, hogy szükségem van egy számomra kihasználhatatlan, drága gépre. Mert nem látok részetekrők érvelést.
    Ugyan már.

Új hozzászólás Aktív témák