Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
lehella #11084 üzenetére
Nekem mondjuk fűtetlen garázsban van, korábban meg hasonló fészerben lakott. Meg ugye ha kifejezetten boltba szaladgálsz vele, adott esetben kint kell hagyni, ott meg újra kihűlhet... De szerintem ez a kérdéskör inkább kemény mínuszokban érdekes (ahol mondjuk az elektromos autó simán használatban maradhat, és annak is probléma a hideg, míg egy kétkerekű - akármicsoda - szerintem eleve nemigen alkalmas olyankor*).
De ez legyen az én agybajom.
Minap is volt élménybeszámoló FB-on, hogy egy vonatsín keresztezése nem sikerült a hideg, nyálkás időben: kettős kéztörés... Van akinek megéri ez a kockázat (mert ő majd odafigyel, aki meg elesett, az béna volt). Lehet...
Én azért, ha megyek is valami extrém ok miatt hóban/fagyban (napi szinten kizárt), tuti motoros kabátban teszem majd, just in case.
Nekem ennyit megér, hogy ne törjem szanaszét magam, ha éppen nem adja ki a tapadás.
*: kolléga szerintem mínuszokban vállalta be azt az egy** utat, majd később szervizeltethette az akkut (M365), mert nem gyógyult magától. Mondjuk ha a saját épített akkumon szétcsúszna a balansz, sag shon... Okos BMS megoldja.
**: korábban is jellemző volt rá, hogy szöges gumival SMKP-val jár dolgozni hóban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest