Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo5991
őstag
eléggé bevált nekem a roller, főleg a megspórolt percek miatt.
Mivel nem járok minden nap melóba, meg amúgy se járok nagyon sehova (kocsi van, ha kell azzal megyek plázába), nem éri meg havi bérletet vennem a tömegközelkedésre, 1 órás jegyekkel szoktam megoldani 1,10 euró 1 jegy. És most lebontom hogy mit értek megspórolt percek alatt.
Lakás-buszmegálló 5-7 perc séta
várakozás a buszra átlag 10 perc, este meg inkább 15
busszal melóba 30-40 perc
buszról leszál melóba elsétál 5 perc
összesités: 55 perc eljutni melóba
aztán 55 perc hazajönni melóbol
és van, hogy 1 nap reggel be kell menni melóba, meg este is. Szóval 4x buszozás az kb 4 órát elvesz tőlemroller: 13 perc melóba
15 perc haza ( csak mert dombon lakok és lassabban jön fel
)
szóval ha 1 nap 2x kell melóba lejutnom, akkor rolleral 1 óra alatt megvan, és 3 órával több szabad időm van a buszozás helyett
Amúgy durva, hogy a városon belül is kilóméteres dugók vannak, főleg télen mikor hideg van lent marad a sok kipufogógáz, nagyon durva elmenni a járdán a dugó mellett, rendesen fulladozik az emberPersze hóban nem tervezek rollerezni, szóval amig nem lesz hó addig tervezek ezzel közlekedni, A hideg nagyon nem zavar, széldzseki, kesztyü, sál és le van tudva. Bár reggelente elég hideg van, pont tegnap kb 7 fok lehetett, és elfelejtettem a kesztyüt, hát nem tudtam 30al menni mert rendesen fagyott el a kezem, de 15el kellemes volt

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield-film készülhet - Michael B. Jordan is képben van
- BestBuy topik
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation 5
- Tápos kibeszélő offtopik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Samsung Galaxy A05s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)