Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
donki
senior tag
Most két hét szünet után elkezdtem elölről. Addig el sem hagytam az első falut, amíg 50 darab Henry kategóriájú gyógyitalt nem készítettem magamnak. Második utam a kovácshoz vezetett, ahol megvettem a legjobb kardot. Utána elmentem Tomcathoz, és triviális könnyedséggel legyőztem.
De utána ugyanúgy előjöttek a problémák.
Ha több ellenfél van, a stamina nagyon hamar elfogy, unalmas. A célzás is primitív. Pl: Ha valaki megadja magát, a lábamnál zokog térden állva, azt hinném, hogy könnyedén agyoncsapom. Erre minden ütés mellé megy, én meg elfáradok ettől, az ellenfél pedig feláll és leszedi az életem felét. Abszurd!
A véleményem az, hogy ha a játék kizárólag maximum vitality-re, strength-re és perkekre van optimalizálva, akkor miért van benne ez az egész idióta szintlépésesdi?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Hét hosszú éven (és még két héten) keresztül zajlott a magyar sereg által felégetett Skalitz-ből származó Henry további kalandjainak elkészítése – és a hosszú idő hasznosan telt a cseh stúdiónál.
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hosszabb bemutatót kapott a RoboCop Rogue City - Unfinished Business
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest