Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni Tőletek!
Párom régóta vágyik egy KINDLE olvasóra, ezért gondoltam ezzel lepném meg idén Karácsonykor.
Számomra új terület az e-reader. Olvastam és olvasok is elektronikusan de csak tabiról valamint a napi híreket telefonról és hát természetesen a hagyományos módon .
Szóval, elveszett vagyok a rendelést illetően, mármint ha a legújabb PW-ről beszélünk, akkor ez az az Amazon oldalán?
All-new Kindle Paperwhite - Now Waterproof with 2x storage (International Version) by Amazon?
149,99 dollár?Kibontottam a technikai részleteket és azt látom, hogy ez egy 10. generációs - 2018-as kiadású Paperwhite.
Valaki rá tudna tekinteni az Amazon kínálatára? Jót szeretnék megrendelni ebben az esetben?
Köszönöm szépen, üdv:
AUI: azt már látom, hogy a kosaramba nem tudom betenni és már javasolja a német Amazon oldalt.
[ Szerkesztve ]
-
anytime
őstag
válasz anytime #22015 üzenetére
Ugye jól gondolom, hogy a német oldalról megrendelt Kindle PW is ugyan úgy Amazon termék és a garija rendben lesz?
Egy technikai kérdés, hogy melyik típust rendeljem? 8GB vagy 32GB? Az tiszta, hogy a 32 GB több , de maga a 8GB mire lehet elég, azaz nagyságrendileg mennyi adat, azaz könyv férhet rá?
Azt már látom, hogy a különböző típusok attól függően kerülnek megajánlásra, hogy milyen felszereltséggel kérem, azaz reklámmentesség, 3G vagy 4G és 8GB vagy 32GB.
Persze, javítsatok ki, ha tévedek.
Köszönöm előre is, üdv:
AUI: még annyit kérdeznék, ha bejelölöm, hogy ajándék, az ugye azért fontos, hogy ne az én acc-ommal kösse össze, hanem majd az Asszonyéval az ő e-mail címévelpl. aki használni fogja a terméket?
Bocsánat, hogy ennyi gondot zúdítottam ide ....
[ Szerkesztve ]
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni Tőletek, hogy él / lakik valaki Németországban, ottani postacímmel?
Szeretnék rendelni egy könyvet Angliából (London) a lányom részére, amit azonban nem postáznak ide Mo-ra és egy postai felvételt és egy továbbküldést szeretnék kérni ide, Magyarországra.
Természetesen a felmerülő költségeket előre rendezném!
A többit és a szükséges részleteket privátban, ha valaki be tudná vállalni!
Előre is nagyon köszönöm a segítséget, üdv:
A[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
- 8. gen. iPad 10,2" Wifi+Cellular 90% akku, Bomba Áron
- Apple iPad Air 5 M1, Space Gray, 64Gb , Wifi + Cellular ( Sim+eSim ) független, 100% akku, + Pencil
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest