Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni Tőletek, hogy él / lakik valaki Németországban, ottani postacímmel?
Szeretnék rendelni egy könyvet Angliából (London) a lányom részére, amit azonban nem postáznak ide Mo-ra és egy postai felvételt és egy továbbküldést szeretnék kérni ide, Magyarországra.
Természetesen a felmerülő költségeket előre rendezném!
A többit és a szükséges részleteket privátban, ha valaki be tudná vállalni!
Előre is nagyon köszönöm a segítséget, üdv:
A -
anytime
őstag
válasz
anytime #22015 üzenetére
Ugye jól gondolom, hogy a német oldalról megrendelt Kindle PW is ugyan úgy Amazon termék és a garija rendben lesz?
Egy technikai kérdés, hogy melyik típust rendeljem? 8GB vagy 32GB? Az tiszta, hogy a 32 GB több
, de maga a 8GB mire lehet elég, azaz nagyságrendileg mennyi adat, azaz könyv férhet rá?
Azt már látom, hogy a különböző típusok attól függően kerülnek megajánlásra, hogy milyen felszereltséggel kérem, azaz reklámmentesség, 3G vagy 4G és 8GB vagy 32GB.
Persze, javítsatok ki, ha tévedek.
Köszönöm előre is, üdv:
AUI: még annyit kérdeznék, ha bejelölöm, hogy ajándék, az ugye azért fontos, hogy ne az én acc-ommal kösse össze, hanem majd az Asszonyéval az ő e-mail címévelpl. aki használni fogja a terméket?
Bocsánat, hogy ennyi gondot zúdítottam ide ....
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni Tőletek!
Párom régóta vágyik egy KINDLE olvasóra, ezért gondoltam ezzel lepném meg idén Karácsonykor.
Számomra új terület az e-reader. Olvastam és olvasok is elektronikusan de csak tabiról valamint a napi híreket telefonról és hát természetesen a hagyományos módon
.
Szóval, elveszett vagyok a rendelést illetően, mármint ha a legújabb PW-ről beszélünk, akkor ez az az Amazon oldalán?
All-new Kindle Paperwhite - Now Waterproof with 2x storage (International Version) by Amazon?
149,99 dollár?Kibontottam a technikai részleteket és azt látom, hogy ez egy 10. generációs - 2018-as kiadású Paperwhite.
Valaki rá tudna tekinteni az Amazon kínálatára? Jót szeretnék megrendelni ebben az esetben?
Köszönöm szépen, üdv:
AUI: azt már látom, hogy a kosaramba nem tudom betenni és már javasolja a német Amazon oldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Synology NAS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6", Wi-Fi, Graphite, 128 GB - garanciális
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest