Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
-
LOGOUT
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Amazon.com-ról van egy régi Kindle 4-em. Erre egy kindle.com-os email címen keresztül szoktam könyvet küldeni. Ezt a készüléket a jövőben a feleségem használná, én pedig vennék egy PW 5-öt.Kérdés:
1. Az új készülékhez egy új kindle.com-os postafiókot kell majd készítenem?2. Az megoldható vajon, hogy a régi készülékhez állítok be új címet, az újhoz pedig a Kindle 4 mostani címét?
3. Gond-e email cím szempontból, hogy a PW 5 már amazon.de-rôl lenne? Vagy ahhoz kindle.de címet lehet majd regisztrálni? Hogy van ez...?
4. Amazon.de-ről csak német címre enged rendelni, magyarra nem. Él rokonom Németországban, de amúgy vajon hogy szokás ezt megoldani, hogy mégis kiküldjék Mo-ra?
5. Ha német címre rendelek reklámos verziót, annak a reklámjai utólag kikapcsoltathatóak, vagy csak ha magyar címre rendeltem?
6. Black Friday alkalmával gondoltam megvenni, mert nem sürgős, és akkor talán kicsit olcsóbb lesz. Ez gondolom helyes várakozás?
7. Bár csak itthon használom majd, szeretnék rá tokot is. A gyári bőrtokra gondoltam. Ám az - szerintem - marha drága, és azért sok csalódott kommentet olvastam, hogy minőségre a PW 4 gyári bőrtokjának a nyomába sem ér. Viszont én nem szeretnék béna kínai műanyag tokot rá - van ajánlott alternatíva, ami hozza a prémium érzést, amit jó érzés megérinteni, ami esetleg felülmúlja a gyári bőrtokot?
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor Magic V2 - origami
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DOOM - The Dark Ages
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ukrajnai háború
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest