Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
mohow
tag
Erre én is kíváncsi volnék. Az érdekes, hogy 2 napja még nam érezte szükségesnek a biztosítékot sem. Mitől változott ez meg.
Ahhoz hogy biztosra menjünk kellene valaki aki úgy is onnan rendel, hogy vállalja a plusz díjak kockázatát. (Szóval így is megéri neki).
A tavalyi dél-afrikai azért nem biztosíték.
"Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is." Q (Star Trek Voyager)
-
-
Darkness1
aktív tag
Nekem van a kicsiről, ami most is rendelhető (~30 USD).
Kétrétegű szövet, kívül puha, belül valamivel keményebb, de a gépet védi, zippzár is van rajta és kb. ennyi. Használatkor ki kell belőle venni az olvasót. Ha sokallod az árát, akkor nyugodtan keress valami mást.
A 3-hoz rendelhető bőr sokkal jobb és abból nem is kell kivenni olvasáskor.
No stress, no work Today!
-
lac14548
aktív tag
Végül ezt rendeltem meg, ingyenes szállítással:
http://www.ebay.com/itm/140623696704?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_4563wt_1037
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
lac14548
aktív tag
Persze.
Rendeltem védőfóliát is a kijelzőre, majd azt is "tesztelem" és leírom.
Az ilyen:
http://www.ebay.com/itm/220868296948?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_2417wt_1139
Na tessék, ráadásul most már le is lett árazva...
Én még 2 dollárért vettem./Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
Degeczi
nagyúr
igazából a lapozások számát kellene meghatározni, anélkül nem sokat mond egy órában kifejezett érték
hiszen nyilvánvalóan sokkal gyorsabban olvas vki pl. anyanyelvén, mint egy idegen nyelvű könyvet, de persze témától, és egyéni szokásoktól is függ. Simán lehet akár kétszeres különbség is abban, ki mennyit lapoz egy adott idő alatt...
-
-
hpeti2
aktív tag
-
cocka
veterán
válasz Laslow #19455 üzenetére
és a 4.1.3 után 5.0-ra (majd tovább) is frissíthető.
Erre azért nem vennék mérget, ha az Amazon hivatalosan nem ismeri el, hogy az 5.0-ára frissíthető a Kindle 4, akkor valószínű nem érdemes forszírozni, mert brick lesz a vége. Bár te tudod.
a verziószámok pont olyanok, hogy amíg van nagyobb, addig van belőle újabb/jobb.
Ja, csak ebből nem következik az, hogy adott Kindle-höz jó a legnagyobb verziószámú is. Ennyi erővel én is felrakhatnék a Keyboardra 4.1.3-at, mert újabb. Csak gondolom a firmware-ben már kivették hogy a billentyűzet egyéb fizikailag is létező gombjait kezelje, ezért bukta.
Ahogy pl. a Paperwhite 2 és a Paperwhite 3 5.8.7-es verziói sem cserélhetők fel, csak mert ugyanaz a verziószám.
-
cocka
veterán
válasz Laslow #19455 üzenetére
Egyébként ami a Kindle 4-et illeti, néha azért jó ha az ember tud gépelni, nem rohadtul macerás, hogy nem érintős és gyakorlatilag egy szál kurzorgombbal kell a virtuális billentyűzeten sasszézni?
Mondjuk mindettől függetlenül sok előnye szerintem nincs egy ebook olvasónál az érintőképernyőnek. Talán egyet kivéve: a szótárazás a rábökés miatt gyors. Sokkal gyorsabb és kényelmesebb, mint odanavigálni billentyűzettel. De kb. minden másra jobb a billentyűzet.
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz Laslow #26748 üzenetére
Az Amazon devices alatt tetszés szerint állítgathatod az eszközeid emailcímét.
Tökmindegy, honnan rendelted, és az ingyen reklámtalanítás szempontjából az is, hová, csak a fő címed, beállított országod a fontos, vmikor a múlt héten is volt szó róla. Az is rengetegszer előjött már itt, h a mailboxde.com egy bevált, nem túl drága továbbküldő cég, az ő tizenpár EUR szolgáltatásukkal tudod rokon nélkül rendelni -
BBéci
legenda
válasz Laslow #26860 üzenetére
"összetapicsoljam, összemaszatoljam az olvasó kijelzőjét"
Talán kezet kellene mosni, mielőtt elkezdesz olvasni! Papírkönyvet sem fogdossuk koszos kézzel.
Az első generációs PW kijelzője annyira érzékeny, hogy alig kell hozzáérinteni az ujjamat. Sokszor már 1 mm távolság elegendő. Sajnos az utóbbi egy évben néha vacakol, 2-3 alkalommal kell megérinteni, ezért is szeretném lecserélni egy újabbra.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Laslow #26956 üzenetére
Pozitívuma, hogy valódi bőrből van, de az a kemény műanyag keret, amibe be kell pattintani az olvasót, számomra elfogadhatatlan. Ezt vettem volna, ha gyorsan megkapom, de az ismerősék idén már nem jönnek haza. Fazonra pontosan ugyanolyan, mint amit vettem, csak a színe/anyaga eltérő. Sajnos a kínai boltban nem volt feketében.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
F.B.I.
veterán
válasz Laslow #26956 üzenetére
Én ennek szerintem a “koppintott” kínai változatát vettem faternak, van már vagy 3 éves lassan, heti 2-3 könyv simán lemegy nála és még csak most kezd picit felválni a nyíló élen az anyag. Mondjuk valami 900,-Ft körül volt akkor.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Degeczi
nagyúr
-
BMizutani
tag
válasz Laslow #27596 üzenetére
Üdv. Jelenleg ez még a jövő zenéje az Azw vagy epub . Szvsz mindkettő esélyes bár epub nagyobb támogatottsága több gyártó forgalmazó a sok előnyt jelent De a legjobb az lenne az amazon és az a adobe megegyezne egymással drm technológiák megosztásáról . Mert sajnos minden könyv minden szerző műve nem jelenhet meg mindkét formátumban . Sajnos a calibre sem a spanyolviasz pont a drm támogatás hiánya végett mert a drm ugyanannyira kerékkötő is mint alapfeltétel főleg a csak papír könyvkiadásban érdekelt és gondolkodó szerzők jogtulajok kiadók miatt , talán így elősegíthetik A teljes digitalizációt minden könyv megjelenését e könyvként .
-
Degeczi
nagyúr
válasz Laslow #27837 üzenetére
Jogos
Ráguglizva úgy tűnik, jól látod, Kindle e-book readereken nincs beállítható időlimit (csak Fire tabletre van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- BestBuy ruhás topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Külpolitika
- Politika
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs