Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
Köszi srácok a visszajelzést, a 41-est én is telitalálatnak érzem a csuklón.
Szíjból rápróbálok majd valami mást is, adok azért egy esélyt a 39 mm-nek, max ha nem tartós a rajongás, akkor megy tovább. -
Szada85
aktív tag
válasz
bigmasterg #42997 üzenetére
Üres tok egyelőre, a belevaló még úton van.
Valóban a BB kerámia látványvilága inspirált (tetszenek a teljesen fekete/sötét tónusú órák), de számlap és mutatók vonalon is más dizájnt választottam, szóval még a hommage/copy jelző sem fog rá megállni a végén. -
Szada85
aktív tag
Sziasztok!
Gondoltam kiteszem magam a fórumozók kíméletlen őszinteségének így szombat este, szóval csak tessék:
18,5cm-es csuklómra megy a matek, a felső képen levő San Martin 0128-am 41mm-es tokkal bír, az alsó újonnan érkezett tok pedig 39mm-es.
Az első benyomás az volt, hogy “pici”, most pár nappal később többször felvéve már sokkal jobb (lehet megszokta a szemem).
(Lehet a teljesen fekete dizájn miatt is tűnik kisebbnek..)
A netes oldalak írnak mindent is, így azokkal nem lettem előrébb, hátha majd itt. -
Szada85
aktív tag
-
Szada85
aktív tag
válasz
Lev Abalkin #38148 üzenetére
Én is nagyon billegek az eladás/megtartás között, minden felpróbálással jobban és jobban bejön újra, ez a kaucsuk szíj is jól mutat rajta, megkérdezhetem milyen szíj van a képen?
-
Szada85
aktív tag
válasz
Lev Abalkin #36795 üzenetére
Kár érte, nálam pont fordítva alakult, régebben szerettem a "combosabb" darabokat 44-45mm-rel, mostanra (meg a közben szintén 19cm-re "fogyott" csuklóval) pedig inkább bejönnek a "légiesebb", 40mm körüli darabok, én most mindennap a San Martinnal indulok.
-
Szada85
aktív tag
válasz
Lev Abalkin #36765 üzenetére
Grat neked is!
Én a linken 150 dodót látok, de lehet volt a tarsolyban pár kupon, most pár nap után még mindig azt mondom, hogy böven megéri az árát - a helyén kezelve persze -, de nagyon kellemes viselet, kellemes minöségben. -
Szada85
aktív tag
válasz
Lev Abalkin #36718 üzenetére
Nekem most így két nap hordás után még mindig nagyon tetszik, és szerintem pont "jó", hogy nem ugyanolyan fekete a számlap, mint a lünetta, hanem picit világosabb.
Kíváncsi leszek Te mit mondasz. -
Szada85
aktív tag
válasz
Lev Abalkin #36710 üzenetére
A korona sötétebb, mélyfekete színü, ahhoz képest a számlap egyértelmüen "világosabb" árnyalatú, rá lehet mondani, hogy van pici szürkés hatása (mondjuk nagyon direktbe ráirányított fénynél), de szerintem simán van, aki erre csípöböl rávágja, hogy fekete.
-
Szada85
aktív tag
válasz
dzsi23 #36695 üzenetére
Tegnap érkezett meg, így eddig csak pár órát volt rajtam, illetve nem is vagyok feketeöves a témában, így csak a magam szerény tapasztalatait tudom alapul venni.
Az elsö benyomás számomra nagyon meggyözö (ezért az összegért), a kidolgozása is minöséginek érzödik, szépen megmunkált felületek, a számlap/indexek/korona is, maga a a szíj is masszívnak hat, meglátjuk hosszabb távon mennyire válik be, szerkezetböl az egyszerü NH35 van benne.
-
Szada85
aktív tag
válasz
dzsi23 #29310 üzenetére
Steinhartom (42mm) volt már, de akkor nem kapott el az érzés, most valamiért újra megtetszett, adnék neki még egy esélyt, nagyon megtetszett formára az OceanX 600-as, viszont a ~15,5mm-es magassága, illetve hozzá a ~220g-os tömege már kényelmetlen volt, így most valami kisebb/könnyebb/olcsóbb diverrel próbálkoznék, hogy tényleg tartós lesz-e a vonzalom.
-
Szada85
aktív tag
Sziasztok!
Keresövel relatíve kevés találatot találtam, van a topikból valakinek hosszabb-rövidebb idejü tapasztalata a Cronos L6005-ös diverrel? Vagy magával a Cronos órákkal?YT-on minden videóban áradoznak róla "ár/érték" arányban, néztem összehasonlító videókat is, viszont szívesen vennék egyéb tapasztalatot is, mielött beleugrok, megéri-e a "felárat", vagy érdemesebb olcsóbb (San Martin, stb.) vonalon maradni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest