Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
driv4r #46192 üzenetére
Írtam az első hsz.-emben, hogy 200k felett. És ebben a topikban inkább az elérhetőbb árú órákról van szó, azaz 1M alatt. Főleg, hogy ez a kínai topik, nem is a "fő" órás topik.
Én továbbra is azt állítom, hogy nincs nagy választék kvarcokból a mechanikusokhoz képest. Szinte az összes microbrand is, amik kicsit jobban megfizethetőek mind mechanikus órát csinál. Anno pl.a CW-nek is voltak kvarc órái bőven 150k alatt, de ők is leálltak velük. Sorolsz fel pár 3 mutatós, GADA jellegű kvarc órát, ami 37-40 mm átmérővel bír 500k alatt? Nekem nem sok jut eszembe. Oceanusok, Longines Conquest VHP, Marathonok, bár azok már elég húzós árban vannak."nem nagyon tudok 200k alatt jobbat mondani, hirtelen 3-400 ezerig sem nagyon, legfeljebb hasonlóan jót"
400k-ért én lehet egy kék Sharp edge-t választanék. Sportosan elegáns, izgalmas számlappal, tokkal, szíjjal. Vagy ez már nem annyira GADA, túl elegáns ahhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- AliExpress tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest