Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sungoo
addikt
válasz pulutodurumo #41569 üzenetére
Én ezzel vagyok így. Csak a neve szerintem eddig mindent überel. [link]
-
tboldi
nagyúr
válasz pulutodurumo #41882 üzenetére
A nagyobb tokméretű Speedtimerek szintén. Az én SSC911-em is ebből kifolyólag marad a gyári fémszíján, szerencsére minőségibb, mint a mai Seiko 5-ösöké.
-
Faresz1976
aktív tag
válasz pulutodurumo #42051 üzenetére
Majd elkezdem a belső felén. De nem kár érte . A szaggal még megbarátkoznék, de a felülettel nem tudok megbarátkozni.
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
Faresz1976
aktív tag
válasz pulutodurumo #42129 üzenetére
Én pont az ellenkezőjében reménykedem .
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
Sungoo
addikt
válasz pulutodurumo #42143 üzenetére
Én a fali óráimnak drukkolok évek óta, de az új lakásban hiába. Itt el kell felejteni a szinkront.
-
dzsi23
addikt
válasz pulutodurumo #42180 üzenetére
36mm átmérő 22mm tokfültávval... elég merész... meg az is, hogy 3-400 dollárért "csak kvarc". Nekem nincs bajom a szerkezettel, de tudjuk, hogy ennyiért nem nagyon viszik a kvarc szerkezetes kínai órákat, még akkor sem, ha japán a szerkezet. De hátha a hátlap elcsábít valakit.
Szerk.: Ja, bocsi, nem válasz akart lenni, a kérdésedre nem tudom a választ.
Ixdao
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz pulutodurumo #42182 üzenetére
Amúgy nekem is tetszik. Persze, ez sem egyedi dizájn, láttam is már korábban, de fejből nem ment volna, hogy Kikuchi Nakagawa.
-
dzsi23
addikt
válasz pulutodurumo #42196 üzenetére
Az 100%, hogy a kékből vitték a legtöbbet, de szerintem egy szép zöldből vagy fehérből (netán piszkosfehérből) is többet vinnének, mint pirosból. Mindenesetre nem azt mondom, hogy ezeket a színeket szüntessék meg, ezek nyugodtan mehetnének tovább a régi mintával, de most kijöttek ezzel az új mintával, és ugyanazokkal a színekkel? Így már van 2 piros, 2 narancs... ez részemről már a wtf kategória. És nem hiszem, hogy megszüntetnék a korábbi mintát, pláne, hogy most frissítették a narancs árnyalatát.
[ Szerkesztve ]
-
driv4r
aktív tag
válasz pulutodurumo #42345 üzenetére
Ha mezei órakedvelő lennék, azt mondanám, már a ~300 USD listaár is több, mint méltányos ajánlat*.
De mivel nem vagyok mezei órakedvelő, csak egy finnyás sznob, aki ráadásul most le is van égve, de nagyon, 200 dodónál többet nem adnék érte, teljesen szubjektív okok miatt (logó, male endlink, felesleges feliratozás számlapon).
* Ez az óra tartalomra és külalakra már konkrétan most meghaladja az 500-750 USD mikrók szintjét, csak nem olyan jó a PR-ja. Korábban több alkalommal is mondtam, a 0129 lehetne a fejőstehén modell, de a mostani méret-differenciálási lépés után helyesbítek, inkább a 0144-et tervezhetik megtenni az alapmodellnek, főleg, ha bedobnak majd egy klasszik fehér és fekete számlaposat is, esetleg BoR és Jubilee bracelet opciókkal. Maradna mellette a 0129, abba is jobb szerkezet kellene tenni és feljebb árazni, nem akciózni, illetve a 0116 referenciát megtartani alap saját dizájn búvárnak, normál, neo-vintage és 'vidám nyári' vonalon is. Az eddigi koppintott Rolex, Tudor, Seiko stb. modellek garmadáját pedig lassan vissza kellene vágni, mert azt a kategóriát alulról, árban fenyegeti a Watchdives, Addiesdive stb., azon a részpiacon pont a két szék között a pad alá fog esni az SM. A következő 2-3 évben pedig lassan le kellene válni az Aliról, kiépíteni saját disztribúciót, csak a saját dizájn nyelvre koncentrálni, kihozni egy-két drágább, limitált modellt pl. jobb Peacock szerkezetekkel, és kompetitív ajánlatokkal versengeni a mostani Lorier, Traska, Baltic stb. márkákkal az 500-1000 USD mikró / indie piacon, kb. a kínai Ch. Ward szerepét kialakítva ezzel. Jelenleg az SM-nek alapvetően inkább image problémái vannak, nem a minőséggel van baj, ha tovább akarnának lépni, akkor a 'kiválóan tokozó-másoló' képzetet kellene megváltoztatni, valódi innovációkkal előállni. Mindezt természetesen ingyen tanácsolom a San Martin marketingeseinek, de hát pont az ilyen nagylelkű gesztusaim miatt vagyok most totál leégve:)
-
Faresz1976
aktív tag
válasz pulutodurumo #42424 üzenetére
Hát nem tudom.... nekem tetszik
-
|AP|
veterán
válasz pulutodurumo #42520 üzenetére
Az Áfá-t utólag fogják felszámítani? Ha végigcsinálom a fizetési folyamatot, csak a szállítással számol (ami csak 5 Euró, az még mindig nem tényező).
Ráadásul megdobnának 2 ajándék FKM CTS szíjjal is (igaz véletlen színekben, dehát ajándék lónak nem nézi az ember a fogát )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest