Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
Kifejezetten a cikkírónak reflektáltam, ő értette, de az ő dolga, ha hallgat rám, vagy sem. Egyébként az asm már túl alacsony szint játékfejlesztéshez (meg az asm betétek is), minőségi javulást nem okoz, csak feleslegesen rabolja az időt. Én régebben (még az athlon xp korszakban) előszeretettel használtam asm betéteket, amikor még a gcc nem volt annyira okos, mint mostanság, de letettem róla viszonyhag hamar, amikor kb minden compiler upgrade után lehetett üldözni a különféle anomáliákat, így inkább maradtak az alap algoritmikus megvalósítások. Illetve a régi dosos platform kódomban maradtak asm betétek a vbe és a sound blaster inicializálásához és vezérléséhez, máshová a fene se kívánná őket, milyen érdekes párhuzam egyébként az, hogy már dos alá se értek semmit ezek a libraryk, és ha egy vonal húzásánál komolyabb dolgokat akartál implementálni, akkor kénytelen voltál nulláról felhúzni az egészet.
-
-
Valamilyen szinten biztos, hogy megmarad a Java, de egyre kevesebb új projektet indítanak benne, mint ahogy PHP-ben is. Én ezt látom, bár statisztikát nem tudok hozni (biztos van egyébként).
---
Én is viszek egy Java-s projektet a munkahelyemen, több, mint egy éve fejlesztgetem. Frissen végzett programozó kolléga első kérdése: "De miért nem webes technológiákban írtad? Az mindenhol fut."...
Új hozzászólás Aktív témák
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- EA Sports WRC '23
- EAFC 26
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- OLED monitor topic
- Windows 11
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Elég sokáig bírtam.