- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
Új hozzászólás Aktív témák
-
onlineair
tag
rupyb563 :
van benne GPS ez a dobozán is szerepel, ugyanakkor kipróbálni nem tudtam, w10-alatt leszedtem a Magyarország térképet, a navigációnál viszont nincs ilyen hogy saját helyzet... Be van állítva hogy lássa a helyzetemet mégsem történik semmi...
sz332:
Igen, 16gb a legjobb. Már nem emlékszem pontosan mit írt telepítéskor de többször jelezte hogy nagyobb méretű háttértár kell, szerintem a 8 kevés lett volna, főleg hogy a frissítések letöltése is be volt állítva, mivel ahogy írtam nincs usb hub-om így ha menet közben valamire klikkelni kell, és netán ekkor még nem érzékeli az érintőképernyőt akkor oda minden...
Mentést nem csináltam, automatikusan a w10 felrakott minden drivert a frissítéssel.
Az időbeállítás tényleg rossz, nem is értettem miért jönnek fel hibaüzenetek először a weboldalaknál
Szintén a ccleaner-ben könnyen kilőhető minden alkalmazás amit nem akarunk hogy fusson minden bekapcsoláskor, pl onedrive.
Nekem is nagyon kicsik voltak az ikonok, 8.1 alatt rögtön felraktam 100-ról 150%-ra. (de ez nem a nagyító funkció) w10 alatt ha jól emlékszem 120 vagy 125%-ra lehet csak feltenni, de még az is jobb mint a normál állapot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest