Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• petr89

csendes tag

válasz Kimmuriel #6669 üzenetére

valamelyik éjszaka rámoljuk ki a Madison-t, mikor érsz rá? :D ;]

Amúgy óriási kellemes csalódás volt az az üzlet. Gondoltam Andrássy út, ez lesz ám a puccparádé...ehhez képes a srác ült a pultnál, az mondta nyugodtan nézelődjek, szóljak ha segíthet. Sétálgattam, szimatoltam, pár perccel később odajött, tök lazán dumáltunk mutatott pár illatot, aztán visszaült én meg nézelődtem tovább. Szinte bűntudatom volt, hogy tudtam nem sok esélye van, hogy ott vegyek parfümöt 10-20 ezerrel többért. Nem mellesleg gyönyörű a bolt belülről és nagyon hangulatos, majdnem egy óra úgy elment, mintha csak 10 perc lett volna.

Ezzel szemben a Neroliba belépsz, letámadnak az eladók, csak nehogy egy üveghez is hozzáérj, ácsorognak melletted, malmoznak amíg elő nem veszed a pénztárcád. A magas szemüveges srác meg belépéskor végigmér, és mérhetetlen emberundorral mutat pár illatot, csak vegyél valamit vagy húzz már el.

Persze a kínálat még mindig a Neroli mellett szól, ott több sztár niche márka van, meg relatíve az elérhetőbbek, de azért nem volt rossz a Madison-ban sem Clive Christian, By Kilian, meg Roja illatokat próbálgatni SAJÁT kézzel, nem pedig egy eladó vigyázó szemei előtt feszengeni, aki épp fejben összeadja a ruháid értékét, amiből a vásárlás valószínűségére következtetve állítja be az emberundor potméterét. Persze a Neroliban is találkoztam már nagyon kedves eladóval, magas barna lány, de csak egyszer láttam...sajnos...pedig el tudtam volna még nézegetni :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés