- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
KINKY_007 #48 üzenetére
én egyhaveromnak mértem le egyszer, hogy mennyivel tud futni 25Km/ó volt.. ami szerintem nem egy rossz eredmény. de ahoz, hogy vki 17-18as tempót 36Km en birja bitang edzettnek kell lennie.. szerintem, de utána nézek.. valszeg akkor tévedek.
7-8km is egy 20as tempó szerintem már eléggé szép. -
KINKY_007
aktív tag
Miért ne írjak számokat? A srác mellett bicó ment végig, az első 18-at 18km/hval mente, a következő km-ekre esett vissza egy picit... Mi a kocsiból szurkoltunk! A futógépről bátran állíthatom, hogy hülyeség (nem akarlak sértegetni, de ki az a hülye, aki szobában, az elhasznált levegőben akar órákat edzeni) Menj el egy futóversenyre és nézd meg a saját szemeddel, hogy most mit tudnak a futók.
Azért írtam számokat, hogy lehessen hasonítani, és azt is, hogy mennyit edz! Nem sok ember bírná kitartással, és ízuletekkel sem. Honvédos, de ha lejössz a BEAC-ra párszor edzeni, akkor ott is összefuthatsz vele(m) is.
Nem vb eredményekről akartunk beszélgetni, hanem, hogy mi számít jó eredménynek. 5km még nekem is megvan 20 percen belül, pedig én csak néha edzem, és a kisebb versenyeken sem én állok a dobogó felső fokán...
Hosszabban ennyi.
[Szerkesztve] -
Divi
aktív tag
Hát ~5 éve a Qoper teszten 2 km ALATT teljesítettem ami negatív csúcs, még itt egy ''koczka'' fórumon is :)) Vicces, hogy csak most jutott eszembe, hogy van testem is:D
Lehet, hogy a barátnő megléte az oka:) -
joe69
senior tag
a topic címéhez kapcsolódóan nekünk fehér embereknek a 25perc alatti idő már szép eredmény
-
joe69
senior tag
válasz
KINKY_007 #14 üzenetére
csak annyit kérek hogy ne dobálózz a számokkal!!
Állj fel egy futógépre és állítsd be 17.5 km/h-ra, és rájössz, hogy az már inkább a lazább sprint kategória...
és ha ezt a haverod(akiről elhiszem hogy válogatott, de hol van a kenyaiaktól) 36km-en át bírja, akkor nem ember
egy ilyen tempót talán a Bekele bír 10000m-en(tipp)
röviden ennyi -
wassermann
addikt
Elültettétek bennem a kíváncsiság csíráját... 20 évvel ezelőtt
fél óra körül ment - lehet, hogy meg kellene próbálnom újra!
Hogy megöregedett itt mindenki, én ugyanaz vagyok ! ( :( ) -
Cathfaern
nagyúr
Én is inkább a gyaloglásban vagyok jó, főleg annak köszönhetően, hogy gyalog járok haza iskolából. Múlkor lemértem, normál (kicsit talán gyorsabb, de messze nem max) tempóban, iskolatáskával (ugyebár nem 1 kg...) 20 perc alatt értem haza (iskola - otthon távolság: 2100 m)
Futásban viszont reménytelen vagyok, örülök ha 12 perc alatt többet futok, mint 2200 m :( Igaz, ebbe belejátszik asztma és 85-90 kg-os testsúly is :(((
[Szerkesztve] -
Jarlaxle
senior tag
Én 2800m-t futottam 12 perc alatt.:( De nekem ez is jó!;]
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
válasz
Strottler #24 üzenetére
hát én Csepelen járok suliba és itt van egy sportpálya ahol van rekortánpálya meg szép fű amin lehet futni:)
szóval nem a sulijé hanem csak a coopert szoktuk futni azon a pályán:DDD
Szoval becsöngetés elött elindulunk a pályára és köv órárol elszoktunk késni a futás miatt de nagyonjó:DDD
Amargo:
a pályát átépitették most 800m 1kör és én 3000m futok:) most körbe van mérve és lentvannak a méterek a földön...:D
[Szerkesztve] -
KERO_SAN
aktív tag
Amikor meg tudtam futni 20p 30mp vmennyi volt a rekordom ..:)
szerk: most asszem olyan 30 perc alatt lesetalnam:D
[Szerkesztve] -
sequator
senior tag
egyébként gratula mindenkinek a teljesítményért, de sztem a lényeg, h magadhoz képest milyen jó vagy, mennyit javulsz. csak lehangolja az embert, h a sportolókhoz hasonlítja az eredményeit
hmm, ezt a Margit-sziget körbefutást lehet, h én is kipróbálom, csak úgy kíváncsiságból:)) lehet, h aztán temetni kell:))
én inkább gyaloglásra ''gyúrok'', a délitől a lövölde térig (4200 méter) 40 perc alatt éretem el nagy táskával a hátamon, asszem aztért ez nem rossz (csak hogy én is vagizzak egy kicsit:DD )
Sautia -
amargo
addikt
válasz
Strottler #24 üzenetére
szerintem a csepel pályára gondol.. ha nem akkor tévedtem :)
ott még anno edzéseken vmi 5kör körül futottunk 12perc alatt..
szerk: szerintem ez a pálya nem 800m, 4500m kicsit sok lenne 12 perc alatt.. bár tudja a fene, régvolt ez. igaz ez nem teljes 5kör vagy belekezdtem a 6ba vagy még nem értem el az 5öt..
[Szerkesztve] -
Ye_Nő
tag
Utoljára hosszabb távot a badacsonyi triatlonon futottam, 6 km-t, viszont azt többször is (versenybíróként vettem részt, és néhány emberkével továbbszaladtunk a fordulónál. Bár inkább kocogásnak nevezendő, mert közben beszélgettünk is a sporttársakkal... :) ). A Margitszigeten még sosem futottam, de lehet, hogy itt az ideje... :DDD
-
10km, összesen 450m szintkülönbség, 38 perc :).
4 perc/km a futás, 5 perc/km már kocogás, 6 perc/km már erőtlen kocogás. mindez fiú és amatőr kategória. profi az más dimenzió (mondjuk profi - és itt nem a világbajnokra gondolok - nő maratonit is 4 perc/km alatt futja). -
Perjel
tag
Elsőre szerintem elmegy... Nekem is kb. ennyi volt az időm elsőre (pontosabban amikor először mértem az időt, 2. vagy 3. alkalommal). Bár nem tudom, hány éves vagy, és mennyire vagy edzett:) (én már 30 felett vagyok, és sosem sportoltam, sőt gyógytesis voltam suliban, igaz túlsúlyos azért nem vagyok, pontosabban 4-5 felesleges kiló van rajtam max.) Tavaly rendszeresen futottam a szigeten, a legjobb időm az 25 perc volt kb. (másodpercre már nem tudom), de inkább 28-29 volt az átlagos (ált. arra hajtottam csak, hogy 30 perc alatt legyen, lehetőleg a 2. kör is (egy idő után ha volt időm 2 kört mentem, 3-at csak párszor, de abba volt hogy majdnem beledöglöttem, meghúzódott a vádlim stb.:))
Szóval vagizni nem érdemes vele, aki kicsit komolyabban sportol annak nevetséges a fenti eredményed, de egy edzetlen embertől nem lehet ennél többet várni. :) -
Obi-1
őstag
Ha jól emlékszem, a teljes körre 25 perc körüli időt tudtam kihozni. Viszont három kör is megvolt 90 percen belül, amikor félmaratonra edzettem. A félmaratont 101 perc alatt teljesítettem.
Idővel versenyezni a legérdekesebb a futásban. Engem pont az érdekel benne, hogy folyamatos hajtást kell kihozni, hosszú idő alatt. -
launcser
senior tag
mi előző évben futottuk végig 2x a kört, csak későn kezdtük el, ősszel, október fele és utána jött a rossz nem futásra való idő
most már lehet futni, majd nekikezdünk megint
akkor asszem 28:02 volt nekem
örültem is neki és lihegtem percekig
de jó érzés utána hogy már megint végigfutottam
alkalmas taktikázásra is ez a bő 5 kilóméter, utolsó 500 métert pl ugy végig kell sprintelni meg ilyenek
a végén az a hosszabb betonszakasz nem a legjobb de hát ez van -
TexT-BoY
addikt
én a 12perces cumók alatt 3000m futok és ezzel az osztályt közel 2x körözöm le:DDD
mi mongyuk dekortán vagymi:DDD ujan reszeltgumis pályán futunk és 1kör 800m:DDD ja viszont van 1 srác aki közel 3800m fut:DDD ááá -
Bash
őstag
Fénykoromban a 11:20 körül futottam a 3200 m-t. Ma már lehet, hogy 15 perc körül lennék, főleg a floridai időjárásban. A Margit-szigetet soha nem futottam körbe, lehet hogy ez már kimaradt az életemből.
Múlt héten kedden voltam a beach-en és magamon is meg voltam lepődve, hogy mennyire le vagyok eresztve. Beúsztam a bólyáig, meg vissza, és igencsak szaporán vettem a levegőt utána. Persze hullámzó sós vízben kicsit más úszni, mint a medencében, de azért ennyire nem kellett volna elfáradnom. -
Beck18
tag
12 percen 3400et futottam tavaly nyáron, most februárban 3430at:))
-
Mazka05
őstag
4perc/km ??? :DD :DD :DD Nah jah persze útána meg is halnék... :C:C:C
-
KINKY_007
aktív tag
A futóknál hosszabb távokon 4 perc/km alatt szoktak vagizni, 5 perc/km olyan edzett női idő, vagy lelkes amatőr... (olyan 10 kmtől felfelém értem addig csak bemelegítésről beszélünk ugyebár). Heti 150 km edzéssel a haverom lezavar 36 km-t 17,5 km/h átlaggal (56 kilós, igaz válogatott is...)
Egyénileg, edzésből meg annyit kell futni amennyit jól esik, amatőrnek nem az órával kell versenyezni. Az időt csak a magadhoz való viszonyításra használd, most kevésbé fáradtam el ugyan annyi időre stb... -
Divi
aktív tag
PFF 3 kör?!?!
hát az ''nemsemmi'' ! azt hiszem belátható időn belül (se kívül) nem leszek képes ilyen bravúrra. :O
Most is már csak a szentlélek vitt el a célig :D Igaz már annak is lógott a nyelve... -
Hány kilometer a ''kör''?
-
Drizzt
nagyúr
Hát, én nem ugrok fel megnézni... Ahhoz messze van...
-
Divi
aktív tag
Életemben ma másodszor KÖRBEFUTOTTAM a Margitszigetet! (Jippijéájó) :t
Most épp a majd összeesek állapotomban vagyok, de megérte :)
Elsőre is szerettem volna mérni de muterral voltam és hát ő kissé békésebb természet mint én :D
A lényeg 2. nekiFUTÁSra 30 perc 31 másodperc alatt értem ugyanarra a pontra, úgy, hogy a egész szigetet a futópáján futottam körbe, és 2 percet gyalogoltam. Ez milyen eredmény? Vagizhatok vele? :)
Rajta hölgyeim, uraim! Elő az eredményekkel :C
Szerk: Egy erre tévejgő nagybetűs javítsa ki a Topic címet légyszi!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 5
- Autós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest