- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
joshua7
veterán
Köszönöm mindenkinek! A Strongdc működik, a sima továbbrasem. Mindegy, úgyis át akartam térni a Strong-ra. Igaz, egy 80%-ig letöltött film bánja a dolgot.

Gh0sT: úgy csináltam, ahogy linkelted, de érdekes módon csak akkor működik a cucc, ha a beállítások után Passive-ot választok. Sőt, keresni is csak így tudok. Mondjuk ez mindig így volt. -
Pá
addikt
válasz
Apollyon
üzenetére
Tom. A verziófrissítés már rég tervbe van véve, csak előbb még be akartam fejezni az éppen folyó letöltéseimet. Úgy tudom az RC10 ilyen szempontból nem kompatibilis a legújabb verzióval.
szerk: mondjuk az éppen folyó letöltéseimet így is be tudom fejezni, más kérdés, hogy így a többiek nem tudják rólam befejezni az övéket![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Apollyon
Korrektor
Hát ez érdekes. Nekem soha semmi bajom nem volt az RC10-el csak annyi hogy amikor már egy hete ment kicsit befáradt a rendszer. Most 2.01-et használok de már ordibál hogy upgradeljek 2.02-re mer hogy ilyen meg olyan bug javítva van. Szerintem te is told át a legújabb version-re mer sokkal jobb és a design is más. És valszeg megszűnik a problémád is.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
joshua7
üzenetére
a 192.168.2.3 a privat ip-d, gondolom nat (router) mogott vagy
amit a hub ir, az a publikus ip-d, azt kell megadnod a dc-ben
ezt a publikus ip-t megtudhatod meg pl a Bovebben: [link] oldalrol is, vagy pl.: innen:![[kép] [kép]](http://cyla.webhop.net/whoami/gotcha_tr.png)
ezt megeshet idonkent, hogy idonkent at kell irnod, mert egyes szolgaltatok (foleg dsl eseteben) nem engedik a fix ip-t (ennek megvan a maga oka) - pl axelero 24 orankent megszakitja a kapcolatot, hogy az ujracsatlakozasnal uj ip-t kapj
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
Strong dc RC10-et használok már jó ideje minden probléma nélkül.
Router és tűzfal mögül, de minden be van állítva, aktív tudok lenni stb stb.
Pár napja valami történt. Vagyis az a fura, hogy semmi különös nem történt, azt leszámítva, hogy a dc-m elgé furán viselkedik. Én tudok keresni, meg mindenkiről tölteni simán. De rólam nem tud tölteni senki. Mindenki soksok ideig connectol, aztán eltünedeznek és nem tölt rólam senki. Illetve most 1 ember valahogy csatlakozott, de a többi változatlanul nem tud.
Én is gyakran belefutok ilyen userekbe, akikhez végtelen ideig connectelek, de sehogy sem tudok kapcsolódni és zavarni is szokott. Szóval én nem szeretnék ilyen lenni. Valami ötlet, hogy mi lehet a probléma? -
joshua7
veterán
Mióta írtam, rendben ment a DC, de tegnap este óta gondom van: egyfolytában Connection timeout-ot kapok. A tagoknál nincs szabad slot, ahonnan töltenék, de akkor is a 'no slots available' szöveget kéne kiírni.
De nem azt teszi. Semmi beállítást nem változtattam, a net is megy rendesen. Ötletek?
szerk: ha próbálok letölteni új dolgot olyasvalakitől, akinek van szabad slot-ja, akkor is Connection timeout...
[Szerkesztve] -
polip
addikt
válasz
REDeath
üzenetére
Az ADL keresés (Automatic Directory Listing - automatikus keresés a fájllistában) a fájlkeresés „passzív” módja: letöltött fájllistákban keres meghatározott fájlokat, és a találatokat a fájllistán belül egy külön könyvtárban jeleníti meg.
Hogyan állítsd be?
1. Nyisd meg az ADL keresést az eszköztárból/ikonsorból vagy a Nézet menüből.
2. az ablak közepén nyomd meg az Új (New, Add) gombot
A következő mezőket tetszőlegesen töltsd ki:
3. gépeld be a keresendő szöveget (Search string)
pl. ha azt írod ide, hogy .avi, akkor minden megnyitott fájllistából „kiszűri” az avi kiterjesztésű fájlokat, és azokat neked egy külön (általad meghatározott nevű, ld. alább) mappába teszi a user fájllistáján belül. Hasonlóképpen, ha azt adod itt meg, hogy Madonna, akkor az ezt a szót tartalmazó fájlok egy külön mappában fognak megjelenni.
4. Megadhatod hogy fájlnévben, vagy mappanévben keresse a megadott szót, esetleg TTH-értéket
5. a keresendő fájl méretét is szűkítheted, értelemszerűen
6. a célkönyvtár (Destination directory): ez lesz a letöltött fájllistákban az a külön mappa, amelyben a találatokat látni fogod. Pl.: „ADLsearch”, vagy „-( Madonna )-''
7. végül tegyél pipát az Aktív (Enabled) melletti négyzetbe (ezzel kapcsolod be az ADL keresést erre a kulcsszóra)
Példa:
Keresse meg a fájllistában szereplő összes 500 MB-nál nagyobb .avi fájlt, és ezeket egy külön -(videok)- nevű mappában jelenítse meg a listában:
Beállítása:
ADLsearch menü -> Új -> Keresendő szöveg= .avi -> típusa= fájlnév -> mérete min. 500 -> típusa=MB -> célkönyvtár: -(videok)- -> aktív mellé pipa -> OK -
REDeath
őstag
ja és mi az ADL search???
-
REDeath
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
nagyjából értem... és még annyit hogy azt nem lhet beállítani hogy a file listeket alapértelmezés szerint hova mentse? mert nekem csak a download mappát meg temporary cuccokat engedi kiválasztani hogy melyik mappába tegyem... viszont én a fájl listákat is máshová akarom

-
REDeath
őstag
ha egy useről tölteni akarok de offline van, és egyszer fellép, de nem arra a hubra amelyiken a töltést elkezdtem, pl. 111 hubon tölteni kezdek de offline van.
aztán fellép 222 hubra, akkor a letöltésem elindul, vagy muszály azon a hubon legyen amelyiken elindítottam a letöltést????? -
Dictator^
veterán
válasz
chungee
üzenetére
véletlen nem dinamikus ip-d van?
na félretéve a hülyeséget, melyik szolgáltatónál volt ez? végülis ha a dc-t használod , a program chatként is müködik.
mert kaptak levelet a jogvédőktől(nem bizttos), hogy erről az ip címről van gond.
ezt most nem értem , nem tudják biztonsan hogy melyik ip cimről volt ez? vagy hogy is van? -
orbano
félisten
válasz
chungee
üzenetére
az, hogy leszedsz ilyen anyagokat az önmagában nem jogellenes, ha információim helyesek. elvégre utána te egyből törölheted is, amikor rájössz, hogy az. de az is lehet, hogy jogodban áll valami oknál fogva letölteni. tehát magát a letöltést szerintem nem tilthatják. a megosztás viszont illegális. de nem hinném, hogy lehet ebből gond, ne sz@rj be... erre játszanak a kis tetvek, hogy te majd mint átleg juzer összecsinálod magad... egyébként pont valamelyik nevesebb magyar hubon havi párszáz forintért kapsz jogi képviseletet és tanácsadást... nem tom hirtelen melyik, de szerintem megtalálod ha kérdezősködsz. ők alaposan fel tudnak világosítani az ilyen dolgokban...
-
chungee
addikt
Haljátok!?
Telefonált a szolgáltatóm és asszondja, hogy töröljem le a fájlcsrélő progikat a gépről. Kérdem, amit kell: Miért? Hogyan? Mit? Oszt csak annyit mondanak, hogy kötelességük szólni, mert kaptak levelet a jogvédőktől(nem bizttos), hogy erről az ip címről van gond.
Mennyire kell most félnem
-
Dictator^
veterán
eddig megvoltam a simával de most, hogy ezt elolvastam , rászánom magam és megnézem a többszálast. én is ritkaságokat szedek, velem is volt már ugy, hogy amit toltottem csak 3-4 embernek volt meg , eddig ezek voltak a legnagyobb szivásaim de mindig lekaptam szerencsére tölük.
na majd irok hogy mi lett a végeredmény. -
Totyi
őstag
válasz
Dictator^
üzenetére
Én is leszedtem régen a sima dc-vel 100 gigát.Aztán jött olyan magyar film(szinkronizált);ami 3 hubon max 9 embernek van meg,de volt olyan is ami csak 2-nek.És ilyenkor baromi hosszadalmas kivárni,ha egy embertől jön.Kapsz slotot...de lehet hogy a húzernak csak 128-as feltöltése van és szépen csorog néggyel...talán 8-al.
Ígyha csak a puszta időt nézzük...az is bőven 24 óra fölé rúg.Többszálassal szépen kapok slotokat;így 4+4+8+5+8:ez mindjárt majdnem 30.És ha még van benne hiba,akkor is hamarabb lejön mint egyszálassal.Minek keresgéljek usert és kínlódjak azzal;hogy vajon mikor jön-e fel ismét.Így szépen lejön...gyorsabban mint egyszálassal.Te biztos ráérsz a gép előtt bíbelődni és usereket keresni.Én ezt rég meguntam.Kereső...legfelsőt bejelölöm;legyen 5 user vagy 80...és szépen lejön anélkül,hogy keresnem kellene gyors kapcsolattal rendelkező embereket.Sok kellemetlenségtől kíméli meg magát az ember.De miért nem használsz többszálast? -
-
Csucsu77
csendes tag
Sziasztok! Szeretném , ha segítene valaki ! Szeretném letölteni a dc++-t, de nem bííírom összehozni sehogy sem.

-
Angmar
tag
Ebben tudnátok segíteni [link]
-
rii
nagyúr
köszke a segítséget ... amiket írtam, persze hogy nem veszem komolyan, csak nem értem mi benne nekik a jó ... kicsit el vagyok képedve, közel 3 éve DC-zen, és számomra új jelenség, hogy OP ''tanfolyamot'' ''indítanak'', meg CHAT-elésre ''buzdítanak''.
gondolom azt akarják, hogy minél több user csaltakozzon hozzájuk,. mert akkor előrébb kerülnek a HUB lisátaban, ami miatt szintén többen fogják választani őket .... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
benfik
csendes tag
a dc++ tenelg egy jo progi letoltest kinal minden felhasznalonak
-
Totyi
őstag
válasz
Dictator^
üzenetére
Nincs időm kivárni a sima dc++ al a letöltéseket.
Itt jön képbe a : hallgattál volna akkor bölcs maradtál volna szokás mondás szólás közmondás,mert ez csak a többszálasra jellemző
LeC: akkor már bcdc vagy czdz.Ezek folytatni is képesek.Sima dc++ az amatőrök használnak.
-
shev7
veterán
válasz
ballington
üzenetére
ha tenyleg ''csak'' chellod van (ertsd semmi extra, nincs router, ilyesmi) akkor semmit nem kell allitani. Betolod aktivba, esetleg beirod az ipdet, es mar mehet is.
-
ballington
addikt
hy..chello-t hogy lehet faszányosan beállítai, menjen aktívban?
-
Totyi
őstag
[link]
Vki esetleg tudna segíteni...? -
rii
nagyúr
miért vannak ilyen üzenetek a DC-n?
-
OP akarsz lenni, de nem vesznek fel, mivel nincsen tapasztalatod. Akkor most itt a lehetőség, hogy OP legyél és szerez sok barátot és tudást! A ********* HUB add neked lehetőséget! Keresd meg a további információról
-
a legötbbet chatelő vip tagságot kap
-
keresnek a közösben
azaz gyere chatelni
-
[Szerkesztve] -
kovy79
őstag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Nincs SP2-m, tehát Windows tűzfalam sem.
A ZoneAlarmot már kiszedtem az automatikus indításból, reseteltem, tehát most hozzá sem szagol a kapcsolatomhoz.
Amúgy mint említettem, régen ment minden hasonló beállításokkal (ZonAlarm, NOD32...).
Ha van még 5let, azt szivesen veszem!
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
azt jelenti, hogy nemtudja használni a gépeden az 1987-es portot TDP -re, meg az UDP-sem megy.... Ilyesmiket tud okozni a zonalarm...
http://info.dchub.hu
http://www.dcinfo.org
http://www.dchelp.uw.hu
http://cyberbird.atw.hu
http://www.dslreports.com/faq/8964
http://bcdc.dccafe.org
Ezeken az oldalakon találhatsz még több segítséget.
ugye windóz tűzfal kivan lőve?
[Szerkesztve] -
Chili7
őstag
Meg tudja valaki azt mondani, hogy ha kapok egy extra slotot valakitől, akkor az miért nem marad érvényben valamelyik (akármelyik) kliens leállítása, újraindítása után?
-
kovy79
őstag
Ja még annyit, hogy nincs routerem, van ADSL-em és ZoneAlarm-ot használok (+anyámmal élek, macskám van
) -
kovy79
őstag
Plííz, valaki segítsen!

Most én vagyok nagyon láma, vagy mittomén...
2 év után újra felraktam a DC-t (most mindegy melyiket, mert vagy 4 kliens-sel, cFos-sal, is uazt csinálja).
A HUB megnyitásáig a download 40-50KB (tehát elfogadható).
A gond az, hogy ezután bármit is csinálok (keresés, lista leszedés...) a letöltés 0 és 1KB között mozog.
Minden beállítást próbáltam már, uhogy teljesen meg vagyok lőve és már a karfát rágom idegességemben.
Biztos írták már előttem is a megoldást, de nincs sok időm vissza olvasgatni.
THX, ha valaki segít!
Mod: most éppen a PeerWeb DC 0.41-et bámulom, kinézetre és funkcionalitásra pofás, csak használni szeretném!
[Szerkesztve] -
frankie!
őstag
válasz
joshua7
üzenetére
Ugyanilyen problémám volt már nekem is, csak nálam a net se ment. Kihúzom olyankor a modemet+a routert és már jó is. Mostanában is szokta csinálni. Szerintem valahogy a hibernálással van összefüggésben, mert olyankor csinálja. Talán nem frissülnek vmelyik eszköz beállításai.
[Szerkesztve] -
joshua7
veterán
1 kis segítség kéne:
nem akar működni az alaplapi net (Asus a8n-e) ezért beraktam egy Realtek hálókártyát. A net megy is szépen, de sem a DC, sem a StrongDC nem megy. Be tudják hozni a publikus hub-okat, de egyik hub-ra sem képesek kapcsolódni. Mind2nek az a szövege, h:
'A kapcsolódási kísérlet nem sikerült, mert a kapcsolódó partner nem válaszolt a megadott időn belül, vagy a létrehozott kapcsolatban hiba történt, mert a kapcsolódó partner nem volt képes válaszolni.'
Mi lehet a baj? A tűzfalban mind2en engedélyezve vannak. Néztem aktív/passzív módot, semmi változás. -
Joces
senior tag
Most akkor melyik a legjobb Dc?
-
Totyi
őstag
Sziasztok.Egy olyan gondom volna hogy :
ha töltök egy hosszabb(de lehet egy 10 megás fájl is) ldc++rc1-el.(stronggal is és rm-el is ez a helyzet)
Ha nincs megszakítva(kikapcsolva a letöltés közben a dc;pl 5 napig töltesz egy filmet),akkor nincsen elveszett adat.Ezalatt azt értem,hogy ha több napig megy a letöltés(természetesen kikapcsolással) akkor ha eléri a 100%-ot,utána visszaugrik valamennyit;de nem a tth ellenőrzés után.Ilyenkor még nincs tth ellenőrzés.Egyszerűen kb 10-15%-al kevesebb lesz a letöltött adat.Ezután letölti ismét és ekkor jön a tth ellenőrzés.Ezt nem csinálja akkor,ha nincs megszakítva a letöltés;pl:dc kilép,vagy restart.
Miért?Olyan mintha kilépéskor elveszne egy csomó adat.
Van erre vmi megoldás?Blokk letöltési méret 256 kb,írási buffer mérete 128 kb.
[Szerkesztve] -
frankie!
őstag
Kedves dc userek! Strongdc RC9f2-t használok, és most elkezdett olyat csinálni, hogy a prociterhelés felugrik periodikusan 100%-ra kb 2 mp-ként! Marhán le is lassítja a dc-t. Mi lehet ennek az oka? Egész nyáron ezt csinálta.
-
Angmar
tag
Sziasztok! Van egy olyan problémám, hogy 1,5-2 óra után a chat ablak az alábbi üzenetekkel lesz tele:
17:24:51] *** Túl sok keresés észlelve a következőtől: [HUN]kelemen
[17:24:54] *** Túl sok keresés észlelve a következőtől: [HUN]Lotusz
[17:25:00] *** Túl sok keresés észlelve a következőtől: [HUN]pbf
[17:25:41] *** Túl sok keresés észlelve a következőtől: 87.97.40.85:26852(Név ismeretlen)
[17:25:53] *** Túl sok keresés észlelve a következőtől: 84.222.29.99:27161(Név ismeretlen
Ki lehet ezt valahol kapcsolni, mert a beállításokban nem találtam.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
lax-lee
üzenetére
en nem bizom ebben a 7x szorzasban... nalam pl fel 30 kilohoz lehetett 150 le, de a fel 25 kilonal mar csak 120, meg ilyenek, szoval probalkozz par beallitassal azert, mert mukodik...
es azert nem toltesz maxon, mert mindenki korlatoz a magyaroknal, mint pl te is vagy en
probalj sved hubokat, nekem bejottek, van amikor 1 embertol jon 100 k-val 
van egy hulye nevu vmi christianstadt vagy mi, igaz 80 giga limit, de kanaan van es gyors
-
lax-lee
csendes tag
válasz
üzenetére
2M/192k-s ADSL-em van,ez cirka 250 KB le és 25 KB feltöltést jelentene ugye elvileg. Nos,nekem a feltöltésem állandóan maxon megy,hiába vettem vissza a feltöltési sebesség korlátozást 18KB-re,a letöltésit pedig (DC-szerint 7X lehet uploadnak) 120KB, így már jóideje ezzel a beállítással megy,és a 120 le sosem jön össze,de a 25-27 feltöltés az bizony korlátozás ellenére is mindig megy... A másik ADSL megosztott gépen pedig még a webböngészés is alig megy az ACK-ok/nyugták (meg nem) érkezése miatt...
Tehát marad a Cfos speed... -
lax-lee
csendes tag
Köszi Polip! Itt tényleg sok hub van felsorolva. Most már csak az Upload korlátozást kell megoldanom StrongDC melllett,mert a settings-ben hiába állítom én kevesebbre az Upload speed-et (+enable trasfer rate limiting) ha amúgy is teljes feltöltési sávszélen húznak tőlem, Hugom pedig a másik ADSL megosztott gépen alig tud weboldalalat is böngészni az én DC-s letöltéseim mennek. Próbálkozom majd a cfos speed-el.
-
Feco5132
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki nekm olyanban segíteni abban ; hogy elinduljon a dc++ on?
annyit csináltam hogy feltelepítettem. de még életemben nem állítottam be nem is használtam még soha.
előre is köszi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Linux Mint
- Spórolós topik
- Crimson Desert
- Diablo IV
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- További aktív témák...
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5128, 100% Akksi
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
esetleg ha felhívod őket hogy nissanak egy új portot csak neked akkor jó(de ez lehetetlen
Milyen adat azonos?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060527/dece_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)

Vki esetleg tudna segíteni...?