Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PpenoO
őstag
válasz
sasa311 #88005 üzenetére
Annyi hibája volt, hogy iszonyatosan lógott a hajtókar, ezért elvittem hézagoltatni. Szétszerelésnél esett ki a fogaskerekek közül az a fémdarabka ami a fénykepen látszik. Illetve ha megnézed a spiáter nyeletőféktartót, papírvékonyságura fúrták meg illetve irtó silány (puha) minőségű, sokáig nem fogja bírni az tuti. Hab a tortán hogy az orsóban egy csepp zsír nem volt. Disputera azért nem került sor mert a tetű deliveredre tette a megrendelést viszont 7 nap helyett 30 nap alatt érkezett meg az orsó, így elestem a dispute lehetőségétől. Biztos máshogy kellett volna kezelnem, hogy visszakapjam a pénzem de ettől függetlenül a Kastking official shop egy tróger banda. Többször akadt már dolgom problémás áruval az Alin, de ilyen szemétládákkal mint ezek nem futottam össze.
-
saen
veterán
válasz
sasa311 #88005 üzenetére
PpenoO második képén ott a hibás alkatrész középen. Gyakorlatilag minden olcsó nyeletőfékes orsóban ez a design van, ez egy gyenge pontja mindegyiknek márkától függetlenül. Én ezért nem vennék olcsó nyeletőst (igaz drágát se), mert van egy tervezési hiba a rendszerben. Ha mégis valaki olcsó nyeletőst szeretne, akkor számítson arra, hogy ez az alkatrész előbb-utóbb meg fogja magát adni. Aztán ha mégse akkor azt fogja fel bónusznak.
Az elsőfékesekben nincs ilyen probléma, szóval a sima elsőfékes Kastking nyugodtan vehető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Gitáros topic
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510i - i3-330M I 4GB I 250GB I 15,6" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest