Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BogyóBP

addikt

válasz hermanyi #64665 üzenetére

Jó hát én feltekertem a döme féle 18 as zsinort (By Döme Team Feeder Feeder Zsinór Monofil Master Carp 300M) és már a feltekeréskor tiszta csavarodott volt az egész..Minőségi cucc volt 1700ft ért dobom is a szemétbe ha újra tudok venni majd másik zsinort mert eljutok a boltba. Azt olvastam hogy 24 es főzsinor esetében nem szükséges dobo előke használata de én ezt a GURU Shield Shock leader dobóelőke 100 m -t néztem ki a 20 as zsinoromhoz az egy trabucco XPS method zsinor első osztályú még feltekerve is nem hurkásodik nem dobja le a dob és nem pödrödött be, mig a másik zsinor már letekeréskor is összevissza forgott a tekecs a vizben rendszeresen bele akadva a müanyag kis rögzitőbe ami a spulnin volt...

Van itthon gamakatsu G line 24 es méretben egy jó 1400m még abból nem tudok dobó előkét kötni? Egy halál egyszerű mégis lágy alig érezni hogy 24 es monofil zsinorrol beszélünk, vagy ez a vastagság kevés?

ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés