Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bambanő háza tája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
válasz Tav-Csoves #1297 üzenetére
Sok sikert a topiknak! (egyszer talán én is beírok )
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz Tav-Csoves #1288 üzenetére
Emiatt ne tegyél le róla, legalábbis amíg az illetékeseket nem kérdezted meg...
Én személy szerint nem ellenzem, csak így első nekifutásra nem tűnik megvalósíthatónak, de elvégre ezért (is) vannak a topikgazdák, maximum több kell belőle.Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz Tav-Csoves #1285 üzenetére
Bár én csak mezei tag vagyok, lenne pár észrevételem:
- arra nem tértél ki, hogy mi lenne az elévült/már nem aktuális hirdetésekkel, nyilván azokat is törölni kéne, hogy mások ne fussanak bele feleslegesen. Főleg ha a hirdető kéri, hiszen képek, egyéb adatok is lehetnek benne, viszont hozzászólást csak indokolt esetben törölnek, kérdés, hogy ez annak számít-e, mivel a hirdető tudatosan osztotta meg azokat.
- mivel a hirdetőnek nem kötelező magát azonosítani, magáról egyértelmű személyes adatot megosztani (nyilvános fórum lévén), így valószínűleg elszaporodnának az "alkalmi partnert kereső" (érted, mire gondolok) hirdetők, mint ahogy szinte minden társkereső oldalon/rovatban. Ez utóbbinak tudatában én szinte biztos vagyok benne, hogy ezt ebben a nyers formában itt nem engednék, ennek elkerüléséhez és a normál működés fenntartásához kiemelt moderátori jelenlét kellene, ezért lehet, hogy túl sokat kérsz...
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz sz.balazs.95 #1157 üzenetére
A sorszámok alapján nem hiányzik egy hsz se az utóbbi időben...
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz DrojDtroll #1087 üzenetére
A kereső alapján nincs konkrét topikja, legalábbis én nem találtam...
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
Nekem is így tűnne logikusnak, mint hogy egyenként legyen szűrve... Ha már valami benne van a fórumban, nem lenne értelme elhallgatni, inkább az erőforrást kímélni.
DrojDtroll: tulajdonképpen akkor ugyanaz a helyzet, amire túl sok találat jönne, azokat nem szereti.
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz DrojDtroll #1068 üzenetére
Nincs mit.
Ha esetleg kapsz egy listát, megoszthatnád velünk is...Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz DrojDtroll #1066 üzenetére
Ha biztosra akarsz menni, akkor nála, ő hegeszti a motort.
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
Esetleg írj egy cikket a tapasztalataidról, és akit érdekel a téma, az abba a topikba tud írni (bár mintha lett volna már 2 hasonló, de kihaltak), vagy keress meg egy moderátort, hogy - hova / miért nem - lehet ilyet nyitni.
Esetleg ha a boltot képviseled, akkor pláne keress meg egy moderátort, hogy mit javasol... Más ötletem nincs.Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
Szerintem a Fegyver topic van a legközelebb hozzá, én legalábbis nem találtam külön légfegyver topicot.
Up the Irons!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest