Hirdetés
- Csapszerelés segítség!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- GAI: Poor Volta...
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Jancsi
aktív tag
Most jöttem haza a Zemplénböl
Kb a Zemplén Maraton középtávot csináltam végig haverral, de valami eszméletlen hogy milyenek az utak, eddig almaméretű kövekkel voltak feltöltve, most már van sárgadinnye méretű is, át sem tudtunk gurulni rajtuk. Erdőbénye után egy kis sárosrész, a sár annyira nem vészes alig lepi el a felnitde voltak olyan nyumvájúk ahol látszott hogy a Tátra alváza leért, 1-2 nyomvájúba muszály volt belemenni mert máshol nem lehetett haladni, ott a víz ellepte az elsőváltót. Ezt leszámítva aránylag jól járhatóak fenn az utak, csak lefelé rettenetesen tud ráni 1-2, 40 fölé nem is tudtunk gyorsulni (na jó tudtunk volna csak a sz@rt kirázzák belölünk a kövek). Az uton még elvétve lehe találni kisebb nagyobb pocsojákat, de 2-3 kivételével mindet könnyen ki lehet kerülni
Mindenkinek ajánlom hogy mennyen fel most is, sokkal kellemesebb az idő mint a maratonon, nincs annyi bögöly és végre lehet egy jó dagonyázni
Majd valamikor teszek fel 1-2 képet.
Most megyek fürödni mert már engem zavar a szagom és kezd lehullani rolam a sár.
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- Csapszerelés segítség!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- Kerékpársportok
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X240 - i5-4300U/8GB/500GB
- Lenovo ThinkPad X250 - i5-5300U/8GB/500GB
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DeLL Precision 7550 workstation, Intel Core i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/NVIDIA T1200/15,6" FHDIPS
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest