Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- GAI: Poor Volta...
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
Aktív témák
-
Kolombusz: Fox telók mozgása, csillapítása, karakterisztikája álom.
Emellett könnyűek, merevek, szépek, és zsírkirályok.
(Most volt nálam 2 hónapig egy Specialized Stumpjumper [link] Fox 90RL-lel... jó nyálasat sikerült írnom róla, tényleg király na - mondjuk a váz elég kis imbolygós, de 70 kg-os arcok alá még elmegy.
) Ha Foxék lennének kedvesek olyan villát gyártani, ami nekem kell, biztos, hogy olyanom lenne... Na de csak felnyílik előbb-utóbb a szemük.
onlysony: műanyag pedállal ne foglalkozz, csak azért teszik rá, hogy haza tudj tekerni a géppel, és kivágd a kukába. Mivel a forgalmazó nem tudja, hogy te milyen típusú, súlyú, profilú taposóval, esetleg milyen márkájú, stb. patent pedállal szeretnéd használni, tehát elvből nem tesznek rá minőségibb pedált, hiszen lehet, hogy az számodra használhatatlan, és helyből cserélni kell.
BITBOYS: ha átlagos anatómiájú vagyakkor kicsi lesz a 17-es, ha a tekerésen van a nagyobb hangsúly, és nem a durvuláson. Én 185 centi magas vagyok, CC-re 19-es vagy nagyobb váz szokott jó lenni, igaz, nekem viszonylag hosszú a lábam. Neked 18-as a minimum. De azt ne felejtsd el, hogy a váz ''mérete'' csupán a nyeregvázcső mérete collban, tehát ettől még lehet, hogy hosszú vagy rövid lesz neked a felsőcső, gyenge, vagy rossz méretű a tám- vagy láncvilla, stb. Tehát a ''méret'' nem minden.
Célszerű az adott vázat adott méretben kipróbálni, utólag macerás lehet cserélni, ha fáj a derekad, akármid rajta.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DeLL Precision 7550 workstation, Intel Core i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/NVIDIA T1200/15,6" FHDIPS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest