Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocy
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #188613 üzenetére
Bocs, az ajánlás nem az én terepem lesz, de megakadtam egy adaton, 174 cm-hez xl-es vázra ültél? Vagy ezeknél az össztelós hintalovaknál ennyire más a méretezés? Amúgy a Decás jó, szerintem itt már sokaknak ajánlottuk. Nem lesz vele több gondod mint más gyártónál lenne. 110 kilós rider és lightos ugrálásra vett bicaj kombóban mindig benne van a vázrepedés esélye. Hasonló paramétereim vannak, csak én outin gurulok.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz HartgeH3-2.8 #188622 üzenetére
Nem vagyok egy össztelós szakértő, de ezt tudom, hogy nem ennél az összegnél kezdődik az össztelós kerékpár...ezt egy komolyabb lejtőzős bringás sem ajánlaná, még ide kis hazánkba sem.
jjeahh...keréken párzani?
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
jjeahh
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #188652 üzenetére
Ne bántsd a mászást, mászni jó, mászni a legjobb
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz HartgeH3-2.8 #188652 üzenetére
A kemény és hosszú mászás jutalma a rövid és gyors ereszkedés... és ez jól is van így. Köszönjük nehézkedési erő (magyarul gravitáció )!
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
batazs
csendes tag
válasz HartgeH3-2.8 #188865 üzenetére
köszönöm! laikus kérdés: a gyakorlatban a három és a hét sebesség között van lényegi különbség?
-
batazs
csendes tag
válasz HartgeH3-2.8 #188822 üzenetére
nagyon tetszetős a gepida
-
6030D
őstag
-
itouchfan
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #188869 üzenetére
de akkor szembeszélben vagy emelkedőn nem nagyon megy vele gondolom... ezek azért nem elhanyagolható szempontok...
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz HartgeH3-2.8 #188860 üzenetére
Pofás és megnéztem készítenek felső kategóriát is.
[link]Ringman... bár nem szakmám, szerintem bevett szokás útak alá ilyesmit tömörítenek, attól még lehet jó majd.
6030D...segítek mert a kolléga már el van foglalva tanácsadással [link]
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz HartgeH3-2.8 #188896 üzenetére
Mutasd meg ezt a nagy vékony kerekűt neki.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz HartgeH3-2.8 #188913 üzenetére
Judithot nem adom!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz HartgeH3-2.8 #188916 üzenetére
Még szűz,csak január óta használom, nagyon érzékeny, mindent kimozog, zárni kell mert hintázik,nehéz,~30%-al nehezebb egy Reba-nal, amit ugyanakkor én személyesen nem érzek. Strapabíróságáról értelemszerűen még nem tudok nyilatkozni (ez amiért leginkább aggódok, csak 30mm-esek a becsúszók) , de egyelőre ajánlom mindenkinek.
Raymond... nem jók a kilátások.jjeahh... az a színes oldalfalú Conti kombó amit mutattál durván jól néz ki, csak drága. Ami a hajtómű tengelyen lévő lyukat illeti nekem elég az abban álló levegőt megpörgetni, nem kell oda pumpa mely megforgatása újabb 2 ezred wattos többlet energiámba kerülne.
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #192678 üzenetére
Veszel belőle ki szemet.
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
modflow
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #193282 üzenetére
Na ez az!
Királyul vált én se szeretném elrontani, ezért lenne jó tudni, min állítsak.
Tuti csak egy picit kell és 0,5 pillanat lehet az egész. -
borix
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #193282 üzenetére
Miért kell lánc feszíteni?
Gyenge a váltó, vagy hosszú a kanál?
Vagy erős a váltó és rövid a kanál is, de a gallyak, rögök így is felcsapják?[ Szerkesztve ]
-
bardi
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #193511 üzenetére
Ha három kör alatt nem melegedett el, akkor valszeg 10 kör alatt sem fog. Az meg teljesen normális, hogy forró, súrlódás ezzel jár. Ugyan az, mint autón, csak kicsiben. ma reggel autón megnéztem, hogy munkába menős kör után mennyi a guminyomás, 3-4 tized bárral nőtt a hideg nyomáshoz képest. Biciklin legalább a guminyomás nem nő emiatt
'92 Honda VFR 750
-
zsocy
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #193823 üzenetére
Facebook tematikus csoportok, vagy ami az összefoglalóban vannak oldalak, onnan. Decathlon Recathlon is érdekes lehet, volt most onnan is pár darab olcsón.
[ Szerkesztve ]
-
Hínár929
tag
Ha értesz hozzá akkor bárhol, ha nem, akkor lutri. Szerintem tulajtól érdemes, de a jó vételhez türelem és szerencse kell, főleg mostanában. A használt bicajokra szakosodott kereskedőknél én ritkán látok jó vételt.
-
lsebestyen
addikt
A kinézett bringát el kell vinni a legközelebbi bringaszervizbe, ahol átnézik pár ezresét, de még az is lehet, hogy ingyen.
-
Because
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #251495 üzenetére
ezzel a beállítással jó? huha... én is kb. iylen magas vagyok, de az M-es modern gépeket is hosszúnak érzem
-
MPowerPH
félisten
-
6030D
őstag
Valami fel van tekeredve a villákra. Én leszedném.
Hasaggymeg: akkor 184-hez szerinted milyen, XL , akkó' 186-hoz már jó, ugye?
[ Szerkesztve ]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
stickermajom
addikt
Elöl az egy sárvédő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Android játékok topikja
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- Addiesdive AD2101 automata karóra
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest