Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisbandi
őstag
válasz demars #229672 üzenetére
Kombót ajánlanak, pl gazdaságos megoldásként;
Petzl Tikkina fejlámpa
Moon Vortex első lámpaProfi fejlámpa, ami elfér a sisak alatt a homlokon.
Pl; Sofirn SP40 1200lm 18650 USB RechargeableNagyteljesítményű első lámpának ezt ajánlották;
Trelock LS 560▓▒░ Dell - i7 - akku 5ó ░▒▓█► https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
Ringman
nagyúr
másik "láma" kérdésem, hogy a dinamó elvinne esetleg két elsőlámpát? ( adatot nem találtam erről).
nem
agydinamos lámpa toksotetben nem nagyon lesz jo, de egy régi lámpa és új között nagy különbség lehet.
ez nem rossz szerintem: [link] , de ez is lakott területen belül.
Milyen sebességnél vibrál a jelenlegi?[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Lacerta
aktív tag
ha lassan haladok vele akkor villog
Az egyszerű dinamók váltóáramot adnak, egyenirányítani kell, ha ledet akarsz vele hajtani, mert különben csak minden második periódusnál fog világítani. Én megnézném, van-e rendes diódahíd a dinamó vagy a lámpa oldalán, és működik-e? Illetve egy szűrőkondi is sokat segít, bár annak is illene lennie gyárilag.illetve én kicsit kevésnek érzem a fényét
Ha igazam van ( ld fent ), akkor nem csoda. De egyébként sem lehet ezektől a lámpáktól nagy fényre számítani, bár kinek mi a nagy, ugye.lecserélhetem olyanra, ami folyamatosan világít (ha megállok akkor is pár percig )
Naaagy szuperkondi van az ilyenekben. Te is tudsz tenni a sajátodba. Nem fog villogni, és soká világít megállás után.A másik "láma" kérdésem, hogy a dinamó elvinne esetleg két elsőlámpát? ( adatot nem találtam erről).
Egyet sem visz el rendesen, most mondtad. Szóval nem.
Vegyél akkusat. Kormányra szerelhetőt, vagy fejlámpát. Én fejlámpa párti vagyok, azzal nem csak arra látok, amerre a kormány áll. -
.LnB
titán
válasz demars #258504 üzenetére
Nekem ilyen van, ráadásul ehhez vannak rögtön szenzorok is: [link] Most cserélem le, de eddig kiszolgált. Egy pár problémám van vele. De első computernek, simán jó. Persze vannak ennél sokkal jobban, azt azért tudd. Ez pont a "semmi extra szint". És az akksija is atom még a mai napig, pedig nem mostani már.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz demars #258520 üzenetére
Ma már senki sem használ vezetékeset. Jó a munkatársam igen, egy Specialized Roubaix-n ráadásul... Ezért is tervezem neki ajándékozni a saját Bryton-omat, ha megjön a K2, és elfogadja.
Ezt nem tudom tutira, de szerintem a vezetékes/elemes cuccok, azok nem hiszem, hogy kezelnek pulzus, és pedálfordulat mérőket. Szerintem. Aztán lehet, hogy igen. De ezek a GPS-es cuccok az alapok mostanra.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz demars #258528 üzenetére
A Bryton 310-et már nem kapni újonnan. Helyette Bryton 320 van. Ami jelenleg ~37-40ezer ft.
Valószínűleg ennyiért felesleges venned. Ezért linkeletm azt, használtan.
Én is használtan vettem, és működik. Az akksija is nagyon jól bírja még, szóval attól sem kell tartani. Ami nekem bajom volt vele párszor, az a mobil appba való feltöltés, meg a PC-vel nem tudtam csatlakoztatni. Bár utóbbi elvileg csak nálam volt jelen.Ha meg újat akarsz venni, akkor a Bryton 15 a legolcsóbb. Viszont van más márka is, mint a Sigma, iGPSport, stb stb. Csak ezeket én nem ismerem, nem tudok tanácsot adni.
Aztán ott a Garmin, "a márka", de az kis túlzással 100ezer forinttól kezdődik.Azért linkeltem azt a használt hirdetést neked, mert jó vétel lehet, és abban ott vannak a szenzorok is amit írtál.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest