Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz jjeahh #176536 üzenetére
A "vér-országúti" olyan mint a DH,annyira céleszköz mint a Ferrarri,vagy éppen Boogie-k.Ha outis lennék biztos feláldoznék néhány km/h-t sebességben egy szélesebb gumiért mellyel azért le lehetne szállni a billiárdasztalról is ha éppen úgy adódik.Amúgy oda a vargyasi vízeséshez pont nem olyan vészes az út,alacsony személygépkocsik járják rendszeresen,murvás.
Itt Dobogókőn [link] is láttam olyant aki hátára vette bringáját a 10 m földútért,hogy egy zsíros deszkát ehessen.[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
maximilian4
addikt
válasz jjeahh #176536 üzenetére
Szerintem CX egy 40-es tubeless gumival (tényleg csak tl-el szabad komolyabb terepre menni) tökéletes kis terepbringa. Nekem a maxxis rambler nagyon bevált. Ahol eddig sziklás szakaszon defektet kaptam, most semmi, pedig tegnap megcsúszott egyen a hátsó gumi, hatalmas pattanás, na mondom tuti kivágta az éle. Megálltam, checking, semmi. Elől még a 33-as mud wrestler van belsővel...az egy fos. Eddig a karbon villa miatt az eleje volt komfortosabb, most a brutál merev alu váz hátul komfortosabb mint a 40-es tl gumival... Egyértelműen jövőhéten előre is kerül egy 40-es gravelesebb gumi, csak már a forgalmazónál sincs rambler, szóval más után kell nézni, pedig nagyon jó gumi.
Maxi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest