- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Aha, akkor marad a telefonom. Nem az Androiddal van a bajom, hanem azzal, hogy szívesen használnám az Endomondot ha nem kérne ennyi hozzáférést teljesen feleslegesen. Szóval akkor vagy használom a Strava-t vagy a Google My Trackert és onnan viszem át az adatokat Endomondoba a webes felületen.
Amúgy az előző hozzászólásomhoz:
Pont felnéztem a fórum tetejére és ez vert arcon az IT Café-ról. Adatvesztési botrány: ötvenmillió felhasználó érintett. Na hát akkor várjuk kíváncsian, hogy az Endomondo mikor jár így, aztán majd magyarázkodhat, hogy miért tudták a szervereiről ellopni a nem-Endomondo jelszavaidat, telefonkönyved, hívásnaplód és miért hívogatnak hetente négyszer utazási ajánlatokkal (mert nyilván eladják majd telemarketing cégeknek a telefonszámokat).
(#47915) D.Orion: Én kompromisszumot kötöttem. Egyedül a Google kémkedhet utánam, mert ez az egyetlen amit nem tudok kivédeni ha az ő rendszerét használom. De nem telepítek olyan alkalmazást ami a kelleténél több hozzáférést kér. Kedvencem még a sok alternatív "intelligens" billentyűzet ami megjegyzi a leütött szavakat, hogy azokat hozzáadja a szótárhoz (egy közönséges keylogger valami forradalmi új dolognak álcázva), majd ezeket felszinkronizálja egy felhőbe arra hivatkozva, hogy így kényelmes neked, mert így minden eszközödön meglesz a szép nagy egyedi szótárad. Na persze... hiszi a piszi, hogy a leütött dolgok közé nem keverednek a jelszavaim amiket még fel is tölt magának. Óóó hogyne... rögtön töltöm is le.
A WoT-ot meg én is tolom, bár a topikját már elér ritkán látogatom. Mindig megy a vita arról, hogy ki a nagyobb hülye.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Hardcore café
- GTA V
- Autós topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest