Hirdetés
- Mi történik egy netes csalás után?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Hiányzik a gamer érzés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- LDNIO A6140C 140W GaN Super Fast Desktop Charger
- Szólánc.
Aktív témák
-
-
venember83
nagyúr
-
-
amargo
addikt
válasz KaraDani #46949 üzenetére
Nos 20 éves koromig úgy néztem ki mint egy gebe, azzal groteszk humorral, hogy akkora volt a vádlim mint popeye-nek az alkarja.
Majd elkezdtem dolgozni - ülőmunka - és kapásból 10kg rám jött - 86 környékén is voltam -, állítólag megemberesedtem én elhízásnak hívtam
Most húzós hónapokon vagyok túl, ezt is ledolgozom. Félév kemény munkája van ebben a pár kilóban, gyakorlatilag július óta, azóta elég keveset mozogtam. Most kezdem összeszedni magam.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz KaraDani #47023 üzenetére
Semmi sem lehetetlen, max nehéz+nem kényelmes. De azért gondolod hogy nem arra az egy-két programra kell autó.
Valóban 20km-nek írja Egert (amit furcsállok mert több: ~25km...buszbérletből is 25ös kellett + a vasútállomás jóval messzebb van az busztól) és egy jó kis szint is van benne (bikemap szerint "csak" 340m de én többnek érzem ). 1óra alatt biztos nem tudnék eltekerni a vasútállomásra. Ha mondjuk csak egy egynapos túráról van szó, akkor ez már oda-vissza megközelítőleg 50km 680m szinttel nekem már sok, és csak a vonatig mentem oda-vissza.[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz KaraDani #47030 üzenetére
gondoltam h amiatt célozgatsz
Nem akartam vonatozni. Nem tagadom. Cuccal...mindennel felmenni+haza koszosan,fáradtan. Egy hátizsákba nem tudom h pakoltam volna be. Ennyit nekem nem ért volna, ahhoz kényelmes vagyok. Ebbe még nem is veszem h Egerbe be kellett volna tekerni+vissza. Oda még valszeg el tudtam volna vitetni magam...Na de így utólag hogy láttam a képeiteket nem is bánom h nem voltam. -
-
koshmar
addikt
válasz KaraDani #47476 üzenetére
A VV topikban kezdtök el, azért maradtál le.
A VV lakóinak 200 valahány kilométert kell letekerniük, mint rekord kísérlet, vagy mi.Azt vitattuk, hogy 200-at egy ember egy nap alatt is le tudna tekerni, de ezek amilyen lusták, nekik kell majd vagy 3-4 nap, úgy, hogy 10-en vannak.
Az a 600 km szép teljesítmény!!
Én is szívesen kipróbálnám magam egy ilyen versenyen, mert így a falun belül egyedül menni 50-60 km-eket unalmas.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
koshmar
addikt
válasz KaraDani #47478 üzenetére
Valóban elég trágár lett a VV topik, bezárták, most újra megnyitották, ki tudja, meddig él még...
A
seggvalóban problémákat okozhat, főleg egy ilyen mai 6 centi széles divatnyergen...A 20 km/h meg egyáltalán nem sok, én azt szerintem egész nap tudnám tartani, ha egy versenyen/túrán lennék.
A 40 is lehetséges, de csak 1-2 kilométeres rövid sprinteken.
Különben is 40 felett már szerintem az anaerob zónában tekersz, vagyis oxigén nélküli izommunkát végzel, ami néhány perc alatt már veszélyes lehet.Akkor abba bele sem merek gondolni, hogy aki 900-at nyomott le egy nap, annak mennyi volt az átlaga.
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
ludsimon
veterán
válasz KaraDani #47497 üzenetére
Sro.
Elég keményen besz*pódtam a facebookba...(south park) helyett sro-ba.
Van egy 38 éves haver aki segít nekem fejlődni, meg ilyenek. Szóval az életkor nem igazán szab határt a játéknak.Egyébként micsoda véletlen!
Ő is outizik!!
Gödre tekert haza Pestről.
Ő is nagy bringás.
Azt mondja 60 km a minimum ha bringára ül.
Lecsaljam ide a fórumra?[ Szerkesztve ]
undefined
-
rétisün
veterán
válasz KaraDani #47499 üzenetére
nem kell ahhoz online játék, én mostanság a stalker(ek)be vagyok belekockulva
Muton: igen, jól sejted, valóban különbözű szélességű láncok kellenek a 6-7-8, a 9 és a 10 sebességes rendszerekhez. a kazetta ugyanolyan széles, tehát minél több lánckerék van, annál közelebb vannak egymáshoz, és annál keskenyebb lánc kell. de gondolom ez montinál is így van, nem csak outinál.
campagnoloról nem tudok nyilatkozni, talán nem is láttam még campagnoloval szerelt bicajt (vagy nem tudtam. hogy azzal van szerelve ) mondjuk nem tartom valószínűnek, hogy a 11-es kazettájuk szélesebb lenne, mint egy régebbi 8-as.egy srammal szerelt bicajt viszont szívesen kipróbálnék (persze campát is) csak nem nagyon vannak ilyenek a közelben
megyek is a zónába, kis sugárterápiára
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
amargo
addikt
válasz KaraDani #47553 üzenetére
Én még tavaly találkoztam egy lánnyal, aki feltehetően versenyző, mert egy srác is volt vele és az eredményeiről beszélgettek. Volt időm megfigyelni, mert még csak tartottunk ki a Budaiba a Szilágyi Erzsébeten, kárvolt mert azóta sem felejtettem el
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
wxppro
aktív tag
válasz KaraDani #47722 üzenetére
Értem mire gondolsz, csak éppen emelkedőn felfelé az első kerék alig tapad, hiszen minél meredekebb az emelkedő, annál inkább a hátsó kerék felé tolódik a súlypont, hiába állsz ki, annyira nem tudod előrevinni a súlypontot, ergo az első, hajtott kerék kipörögne. A hajtást meg továbbra is kapná a hátsó is, vagyis simán kiemelné az elejét, és már lehet is hanyattesni... Mint a fronthajtású kocsiknál, néha nagyon meredek emelkedőn azokkal is csak tolatva lehet felmenni, mert orral kipörög az első kerék.
[ Szerkesztve ]
-
Manitou
veterán
válasz KaraDani #47767 üzenetére
~11,9kg körül, de még ebből is tudnék faragni pár száz grammot. De most befejeztem a pénzköltést rá, így is már több mint elég ez. Még az új carbon cuccokkal nem is csináltam képet a gépről, most a hóba meg inkább nem viszem ki, majd ha száraz idő lesz csinálok képeket.
rétisün : Na igen, meg ha egyből mindenből a legkönnyebbet vennéd , már nem tudnál hova faragni rajta Jó ez így.
MarioAna
Van konyhai digitális mérleged? A kormány szerintem 300g körül lesz vagy több.[ Szerkesztve ]
-
wxppro
aktív tag
válasz KaraDani #47767 üzenetére
Szép vas, gratula. Nekem már nem lenne merszem a hegyre menni, illetve onnan jönni...mikor volt még, akkor nem voltak montik, csak ilyen otthon barkácsolt, ún. krosszbiciklikkel nyomultunk, Riga első teló, Riga dobfékes agyra fűzött kemping felni Romet kismotorgumival, szóval volt ott minden...
-
flash-
veterán
válasz KaraDani #47932 üzenetére
hát talán inkább új városi bringát vennék
fontos hogy külsőre minél jobban hasonlítson a klasszikus mountain-bike hoz,de azért kényelmes legyen a használatanem tudom milyen árkategóriák vannak és melyekhez milyen tudás társul,de nem akarok 80 ezernél többet kiadni rá
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz KaraDani #47960 üzenetére
Meg arra, ha a másik bringáról nem bírod leszerelni az M520-at
MarioAna: a neten talált képek és specifikációs adatok alapján el kell, hogy keserítselek az örök élettel kapcsolatban. Ezek alapján a tüskék nem cserélhetőek, alumíniumból vannak, és az alumínium gyorsan kopik. Egyébként tényleg jól néz ki. Ja, a prizmákat rövid időn belül el fogod hagyni (tapasztalat egy másik Wellgo platformpedállal). Azt már meg sem merem említeni, hogy nekem Meme határozottan nem javasolta nekem a festett pedálokat.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
amargo
addikt
-
dqdb
nagyúr
válasz KaraDani #48019 üzenetére
Sőt, sokkal szebben és környezetkímélőbben is meg lehet ezt csinálni. Bónuszként a külsők sem kopnak annyira a farolgatás mellőzésével. Egy jól mozgó első telós merev géppel simán végrehajtható a feladat.
Muton: kihívás alatt azt érted, hogy kihívja valaki a mentőket, miután összetört alattad a bringa?
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz KaraDani #48468 üzenetére
Hihetetlen a srác amugy. Én emlékszem, hogy egy jó fél éve szintén a fékekkel csinálta a feszkót valami más topicban. Ott is mindenki behányt a stílusától Biztos fékfetisiszta...
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
ludsimon
veterán
válasz KaraDani #48948 üzenetére
Nekem sincs kamáslim, de térdmelegítő nélkül én se indultam volna útnak!Alsó+felső alá öltözet, térdmelegítő, rövid póló.
Ez nekem elég volt.
Alul tejesen fekete mindenem, felül a karom. Tehát nap= fűtés.De amúgy nem kell rögtön magadra venned Te.
A lustaság ≠ a hiányos ruházattal.[ Szerkesztve ]
undefined
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Óra topik
- Interactive Brokers társalgó
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G713 /Ryzen 7 4800H/16GB DDR4/512GB SSD/RTX 3050/Beszámítás.
- HP Zbook 17 G4,4K UHD,i7-7820HQ,32GB,256GB SSD+1TB HDD,P3000 6GB VGA,WIN11
- ÚJ, 3év Gar AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz (96MB Cache, up to 5.0GHz) CPU! BeszámítOK
- Macbook Pro 13" Retina 2015 i7-3.1Ghz 8GB 256B SSD, Új akku, Üzletből
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest