- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
hali
az lenne a gondom hohy winxp indulás után nem jön be se a tálca se az ikonok szóval az egész asztal. ha a feladatkezelőben beírom folyamatnak az explorer.exe-t akkor se jön be csak a dokumentumok mappa. épp most futtatok egy spyware terminatort de eddug nem talált semmit pedig frissítve van. ha utána se lesz jó futtassak még kaspersky-t is? -
trassher
addikt
Most nyomom a scan-t. Nem is mondtam, ma volt 1 menetem a kis buzik ellen. Fórumzok egyszercsak mit ad isten kék képernyő, szokásos szöveg. Reset jön a win üdvözlés de semmi más csak háttér. Előszedem a feladatkezelőt hogy elindítom az explorer.exe-t erre semmi. Utána ugyanígy Ad-Aware végigmegy 3 találat, karantén utána minden bejött 1ből.
Ui.: 45%-nál 30 kritikus ojektum
[Szerkesztve] -
trassher
addikt
Hali!
Most szedtem az Ad-aware progit és sztem elég jó. Mostanság mindíg bejötek ilyen SpyAxe meg SpyTrooper-t reklámozó oldalak és b@szottul idegesített plusz még a tálcán is villogott 1 kis sárga ! ami azt szajkózta hogy Your computer is infected meg hasonlók. Szúrtam neki egy Kaspersky-t aztán Ad-aware-t és már jó is. Csak a kezdőlapot nem tom átállítani mivel az még mindíg reklámozza Malvarewipe termékeit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest