- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
attyspocak #929 üzenetére
Na akkor egy utolsó ötlet, amennyiben a legfrisebb SmitFraudFix sem működött: [link] Asztalra mented, onnan indítod, majd Next, Install, legyen pipa a Run Fixit -nél, majd Finish. Továbbiakat értelemszerűen az utasításai alapján, ha kéri a végén újraindítod a gépet, kicsit tovább tart majd. Ezután HijackThis-el fixálod az O17-es HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\.. vagy ilyen sorokat, és kipróba. Ha továbbra sem jó, akkor egyelőre nincs több ötletem.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
attyspocak #923 üzenetére
Mondjuk talán ha compack flash helyett compact flash -t írsz be(minthogy utóbbi a helyes), akkor megvan az esély, hogy az általam már leírt esetet elkerülöd, lásd: [link] második bekezdés
különös tekintettel a ''vannak cégek, amik felvásárolnak olyan domaineket, amik bizonyos nagyforgalmú domainekre hasonlítanak, vagy olyan nevük van, ami lehet hogy népszerű szó, és a keresők kiadják találatnak, de valójában üres, semmitmondó linkhalmaz, amit néhány cég fizet, cserébe a ''véletlen'' reklámmegjelenítésért, és mondjuk az elgépelt vagy nem pontosan ismert url-ek eredményeiként jelennek meg'' részre
[Szerkesztve] -
Gyomman
aktív tag
válasz
attyspocak #925 üzenetére
kipróbáltad már amit írtam?
Nem olyan nagy spyware ez, oldalakra irányít át, meg kell valaminek találnia... -
Gyomman
aktív tag
válasz
attyspocak #923 üzenetére
Ez spyware...
Mondom, AVG Anti-sypware-t még megpróbálhatod, meg a Counter Spy-t (csak az 40MB, ezért nem ajánlottam, de leghatékonyabb), ha nem, akkor nincs ötletem. Illetve van: www.firefox.hu.
[Szerkesztve] -
Gyomman
aktív tag
válasz
attyspocak #920 üzenetére
Ilyen szerveres dolog (O17) nekem is van, azt én se tudom kitörölni, nem az lesz veszted okozója, nem csak amiatt jönnek fel ilyen szarságok (vagy mik is pontosana tünetek?).
Nem muszáj reinstall ebként, el tod anélkül is azt tünetni. Abként meg nekem pl. átírta valami magát rendesen a Windows Cd-jére, mert reinstallkor mindig vírusos a gépem (tehát nem biztos megoldás, az sem).AVG ANTISPYWARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Még azt köll kipróbálni! -
BlacKSouL
addikt
válasz
attyspocak #917 üzenetére
Ilyenkor jön a mass-detection. Szedj össze annyi megbízható irtóprogit, amennyit nem sajnálsz, és ereszd rá a gépre egyesével. Rendszervisszaállítás legyen kikapcsolva, ha valamelyik talál olyat, amit nem bír törölni, pl mert futás közben nem engedi, akkor írd fel, és csökkentettben töröld kézzel. SmitFraud megvolt? Spybot S&D, Spyware Terminator, Spyware Doctor, CounterSpy, esetleg TrendMicro online keresője, rootkit ellen F-Secure BlackLight Beta. Mindegyiket frissítsd település után. Ha kellenek linkek hozzá, akkor szólj. (Melóban vagyok este 6-ig nem érem el a mailjeimet, de itt figyelek.)
-
Ottoka
őstag
válasz
attyspocak #917 üzenetére
Új windows.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
attyspocak #914 üzenetére
Rendszervisszaállítás kikapcsolás törlés előtt?
Mármint a O17-esek HJT-s fixálása előtt. [link]
[Szerkesztve] -
pzstm
titán
válasz
attyspocak #912 üzenetére
Format c:
Majd egy reinstall! -
attyspocak
aktív tag
válasz
attyspocak #911 üzenetére
Illetve de megjelenik és ugyan az történik. tirányít. Akkor is, ha letiltom a sütiket.
SEGITSÉG!!!! -
Gyomman
aktív tag
válasz
attyspocak #905 üzenetére
www.hijackthis.de - Ide másold be a logfile-t, itt majd azonnal elemzi az oldal és kiírja, hogy mi gonosz és mi nem
A Media Player mér fixálod? Azt kell, ami vírus vagy stb. Ha az jön vissza, ami gonosz, akkor nagy szívás van, akkor meg csökkentett módba és rendszervisszaállítás kikapcsolásával kell megpróbálni...
Ebként meg AVG vírusírtó nem találja meg, meg valszínű spyware, tehát www.avg.hu és AVG Anti-spyware.
[Szerkesztve] -
zvaragabor
senior tag
válasz
attyspocak #905 üzenetére
Visszaírja magát a memóriába. De szvsz a Media Player izét ne fixáld, az nem fogja tönkretenni a rendszert.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
attyspocak #902 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux haladóknak
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fűnyíró topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest