- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart
senior tag
válasz
BlacKSouL #315 üzenetére
Ja télleg... Na mindegy, én akkor csak azt mondtam, hogy alapesetben win tűzfal befele semmilyen behatolást nem enmgedélyez, amit nem engedélyezünk. Hogy szörfözés közben bemásznak mindenféle genyóprogik a gépre, azt nem a tűzfal akadályozza meg, hanem a vírusirtó/kémvadász. A tűzfalnak ugye nincs túl bonyolult dolga, egyszerűen csak adatforgalmat szűr. Persze vannak a már túl egyszerűek, amire ha rááll (kipécéz) egy hacker, könnyedén kikerülheti (pár napi várakozás után), de ugyan miért állna pont ránk, és pazarolna el velübnk annyi értékes hackidőt, mezei felhasználókra egy hacker?
Szóval én Keriot ajánlok, ha tűzfalról van szó. ZA-ot is használtam sokáig, még hajdanán, tudom, mire képes/nem képes. Nem is az a kérdés, mennyire müxik jól - hiszen mondom, nem nehéz a feladatuk -, hanem hogy nagyon kevés beállítási lehetőséget ád, és hogy a programok megírásánál soxor már figyelembe sem veszik, és nem konfigurálják hozzá, így nem müxik vele korrektül együtt. A jobb tűzfalakat sem ördöngösség kezelni, ugyan... Nem nehezebb beállítani, mint akár csak egy új hardvert telepíteni a számgépre...
De ez kémprogi-topic, hogy is jött egyáltalán ide a tűzfal?Költői kérdés, nem kell válaszolni
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest