- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- amanoba: Zakuszkarecept Puskás Csabától, a Borkonyha Étterem head séfjétől
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart
senior tag
válasz
BlacKSouL #315 üzenetére
Ja télleg... Na mindegy, én akkor csak azt mondtam, hogy alapesetben win tűzfal befele semmilyen behatolást nem enmgedélyez, amit nem engedélyezünk. Hogy szörfözés közben bemásznak mindenféle genyóprogik a gépre, azt nem a tűzfal akadályozza meg, hanem a vírusirtó/kémvadász. A tűzfalnak ugye nincs túl bonyolult dolga, egyszerűen csak adatforgalmat szűr. Persze vannak a már túl egyszerűek, amire ha rááll (kipécéz) egy hacker, könnyedén kikerülheti (pár napi várakozás után), de ugyan miért állna pont ránk, és pazarolna el velübnk annyi értékes hackidőt, mezei felhasználókra egy hacker?
Szóval én Keriot ajánlok, ha tűzfalról van szó. ZA-ot is használtam sokáig, még hajdanán, tudom, mire képes/nem képes. Nem is az a kérdés, mennyire müxik jól - hiszen mondom, nem nehéz a feladatuk -, hanem hogy nagyon kevés beállítási lehetőséget ád, és hogy a programok megírásánál soxor már figyelembe sem veszik, és nem konfigurálják hozzá, így nem müxik vele korrektül együtt. A jobb tűzfalakat sem ördöngösség kezelni, ugyan... Nem nehezebb beállítani, mint akár csak egy új hardvert telepíteni a számgépre...
De ez kémprogi-topic, hogy is jött egyáltalán ide a tűzfal?Költői kérdés, nem kell válaszolni
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Formula-1
- Apple MacBook
- Nagyrobogósok baráti topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest