Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
NEM
csendes tag
te is tudod, hogy nem erről van szó!
milyen vélemény az, hogy ''passz''? mi? a google-t mindenki ismeri, de ilyen erővel akkor ez az egész fórum lehetne inkább egy fölösleges chat jellegű akármi, mert szerinted a google-ben minden benne van és olyan formában, ahogy nekem kell....
ha lövésed sincs egy támához, akkor minek írogatsz? ez az amit soha nem fogok megérteni.
de ezt hagyjuk, szerintem te sem fogod....
Biztosan akad itt hozzáértő is. -
NEM
csendes tag
Ok, de akkor minek írsz
már bocs
Én új vagyok itt, de a fórumokról azért van némi elképzelésem. Például az, hogy ha információra van szükségem, akkor szeretnék kényelmesen és gyorsan hozzájutni, de ez a fenti stílusú hozzászólás pont ezt akadályozza. Az eszem megáll....
[Szerkesztve] -
NEM
csendes tag
Tiszteletem!
Biztosan vannak itt a fórumon komoly vegyészek. Az ő segítségüket szeretném most kérni.
''4-aminopyridine''-el kapcsolatban kéne információ. Mi ez? Mire ''használatos''? Hol lehet beszerezni? Nem laboratóriumi körülmények között elő lehet e állítani? egyebek.
köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Iphone 17 Air 256GB fekete független
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Ps5 Spider-Man 2 limitált kiadás szobor és kontroller
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

már bocs